CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gülen yapılanmasının siyasi ayağı tartışması ile ilgili Meclis'teki küme içtimasında "Devleti terör örgütüne teslim eden kişinin ismi Recep Tayyip Erdoğan'dır" sözünü kullandı.

CHP başkanı Kılıçdaroğlu, "Devletin en mahrem ünitelerine FETÖ'nün elemanlarını yerleştirenlere, FETÖ'nün siyasi ayağı diyoruz" dedi.
"Devleti yöneten hiç kimse benim haberim yoktu diyemez!"

"İktidar partisi, terör örgütünün elemanlarını devletin kılcal damarlarına yerleştirirken benim bundan haberim yok diyebilir mi? Terör örgütü üyesi olduğunu bilmiyordum denebilir mi? Devleti yöneten hiç kimse benim haberim yoktu diyemez!
MGK karar alıyor Gülen hareketi tehlikelidir. Derhal içerdeki ve dışardaki faaliyetleri ile ilgili gerekli tedbirleri alın diyor. Kime diyor, Devrin hükümetine. Kararın altında da imzası var periyodun Başbakanı Erdoğan'ın. Evet ne yapmışlar? Devleti terör örgütüne teslim eden kişinin ismi Recep Tayyip Erdoğan'dı."
"17-25'te ortaya çıkan yolsuzluk evraklarının tamamı doğruydu"

Bir güruh pislik saçılmış, çıkan kokudan burnumuzu tutuyoruz. O hâlâ nasıl barışırım diye Fehmi Koru'yu aracı yapıp FETÖ elebaşı ile barışmaya çalışıyor. Niçin? Ortaya çıkmasını istemediği daha çok pislik var diye.
Devletin kozmik odasını FETÖ ögelerine kim açtı? Bir kişinin talimatı ile açıldı; Recep Tayyip Erdoğan. Devletin sırlarını, kozmik odayı bir talimatla açtırmak vatan hainliği değil midir?"