Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıçdaroğlun'dan Sığınmacı Açıklaması: 'Bu Konuda Netim, Gidecekler'

Kılıçdaroğlun'dan Sığınmacı Açıklaması: 'Bu Konuda Netim, Gidecekler'
0
12

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-8d9a96dd8331ac9fca2c457e91ba574d2367e742.jpg

CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, göçmenleri geri göndereceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, 'Bu hususun suçluları Recep Tayyip Erdoğan ve Avrupa ülkeleridir' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından, son periyotta siyasetin ana gündemi haline gelen sığınmacılara yönelik paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, 'Kaçaklar ve sığınmacılar konusunda netim. Gidecekler. Bu hususun suçluları Recep Tayyip Erdoğan ve Avrupa ülkeleridir' dedi.

CHP başkanının paylaştığı görüntüde ise, 2011 yılından bu yana sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamalar yer aldı.

Kılıçdaroğlu, şu sözleri kullandı:

'Kaçaklar ve sığınmacılar konusunda netim. Gidecekler. Bu bahsin suçluları Recep Tayyip Erdoğan ve Avrupa Ülkeleridir. Onların alavere dalavereleridir. Biz, muhalefete muhalefet olmayız. Bizim uğraşımızın muhatapları çok nettir.'

Similar threads

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sığınmacılara ait açıklamasına reaksiyon gösterdi. “Kendi milletinden umudu kestin, sığınmacı oyuyla mı kalmaya çalışıyorsun Erdoğan?” diye soran Kılıçdaroğlu, “Er ya da geç geleceksin kaçtığın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gülen yapılanmasının siyasi ayağı tartışması ile ilgili Meclis'teki küme içtimasında "Devleti terör örgütüne teslim eden kişinin ismi Recep Tayyip Erdoğan'dır" sözünü kullandı. CHP başkanı Kılıçdaroğlu, "Devletin en mahrem ünitelerine FETÖ'nün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında 'İttifak adına konuşamam ama ittifak da bunu kabul ederse bundan onur duyarım' sözleriyle cumhurbaşkanı adayı olma isteğini ilk kez net olarak ortaya koydu. Peki Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı İYİ Parti cephesinde nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' açıklamasına yönelik, 'Hem yoğurdum ekşimesin hem ayranım dökülmesin. Ne güzel iş. Helallik istemek öyle her şeyi, her türlü meseleyi, her türlü değerimizi istismar etmekle olmaz. Helallik istemek hatadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Atatürk Çanakkale’de ‘Ben sizlere ölmeyi emrediyorum’ diyordu. Biz bu şehitleri Çanakkale’de verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz" biçimindeki açıklamasını eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Vatan toprağı için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt