Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişme!

Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişme!
0
25

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
unlu_rap_sanatcisi_killa_hakanda_uzen_haber_killa_hakan_oldu_mu_1654333537_4367.jpg

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan Türk rap müzisyeni Killa Hakan, 2 aydan fazladır yoğun bakımda tedavi altındaydı. Hayati tehlikesi olan ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili son gelişmeler belli oldu. İşte tüm detaylar...

Geçtiğimiz aylarda yakalandığı koronavirüs sebebiyle 2 aydır yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışan rapçi Killa Hakan'ın, Almanya'da tedavi gördüğü hastanede normal servise alındığı öğrenildi.

Asıl adı Hakan Durmuş olan ünlü rap müzisyeni Killa Hakan, 2 ay önce koronavirüse yakalandıktan sonra şu şekilde açıklama yapmıştı:

"Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlığım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara, tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam."

KmZt6_1656571349_1386.jpg
Killa Hakan

NE OLMUŞTU?

Almanya'da yaşayan ünlü Türk rapçisi Killa Hakan hakkında meslektaşı Massaka sosyal medya hesabından duyuru yaptı. Hakan ile beraber olduğu fotoğrafı paylaşan Massaka, rap severlere kötü haberi verdi.

eB4Bf_1654333407_2902.jpg
Killa Hakan ve rapçi Massaka

KİLLA HAKAN ÖLDÜ MÜ?

Asıl adı Murat İlhan olan rapçi Massaka veya diğer lakabıyla Murdoc, kendi Instagram hesabından yakın arkadaşı Killa Hakan hakkında açıklama yaptı. Murdoc, ünlü rapçinin sağlık durumunun hiç iyi olmadığını söyleyerek Hakan'ın ölüm döşeğinde olduğunu belirtti.

SeDpA_1654333413_623.jpg
Killa Hakan öldü mü?

"LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

Rapçi Massaka Instagram hikayesinde yaptığı paylaşımla Killa Hakan'ın sevenlerine üzücü haber verdi.

"Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Artan koronavirüs vakaları maskeyi ve kapanmaları getirecek mi? Uzmanlar açıkladı...

858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt