Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kilo Almak İstemiyorum Diyorsanız Mutlaka Okuyun

Kilo Almak İstemiyorum Diyorsanız Mutlaka Okuyun
0
322

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kilo problemi olan bayanlar ve beyle ricin harika zayıflama onerileri sunacağızOzellikle istedikleri kiloya erişmek icin bircok zorluğa katlandıp fazla kilolarını veren dhaa sonra dikkat etmedikleri icin yeniden verdikleri kiloların daha fazlasını alanlar icin oneriler

imageskiloalmakistemiyorumdiyorsanizmutlakaokuyun5adbab9f62f1a

Uzmanalr diyet yaparak zayıflayan kişilerin hemen diyeti bırakır bırakmaz dileidikleri gibi yiyip icmelerinin skaıncalı olduğunu soyluyorlarOzellikle uzun sureli diyet sonrasında ideal kiloya ulaşan kişiler diyet sonrasında birdne bire eskisi gibi hicbirşey ayırt etmeksizin yiyip icmeye başlarlar bu nedenle verilen fazla kilolar yeniden alınır

Eğer zorlukları başarmış istediğiniz kadar kilo vermişseniz sonrasında dikkatli olmalısınızDiyetteymiş gibi olmasa bile az yemeye ozen gosterin ayrıca kalorisi duşuk besinleri tercih edinBol su icin asitli ve colalı iceceklerden de uzak durmaya devam edinDikkat etmeniz gereken bir diğer husu ise spor yapıyorsanız kesinlikle devam etmelisinizOyle birden bire nasılsa kilolarımı verdim diyerek sporu bırakmayın sakın

imageskiloalmakistemiyorumdiyorsanizmutlakaokuyun5adbaba0d424f

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt