Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kilo Vermek İçin Spor Yapmayın!

Kilo Vermek İçin Spor Yapmayın!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kilo Devretmek İçin Spor Yerine Getirmek!

Uzmanlar tamda benim yaptığımı öneriyorlar ne güzle yani ben hiçbir zaman kilo vereyim diye spor yapmadım
Uzmanlar spora başlayıp kısa sürede çok kilo belirlemek yerine, ömür boyu sıhhat için sporun tercih edilmesi gerektiğini bildirdilerSpor, sıhhat için yapılmalıdır Spor da benzer yeme ve içme gibi ahenkli yerine getirilmesi gereken bir tutum olarak düşünülmelidir Spor neredeyse yaşam tarzınız haline gelmedlidir

ALT :wwwlarcomupluploadskslovermek57718kslovermek57718ALT

Spor yapacak kişinin, sporu ne için yaptığına karar vermesi ve bu doğrultuda bir Spor hekimi ile görüşerek, kendisine en yerinde sporun hangisi olduğunu belirlemesi gerektiğini bildiren uzmanlar Sporun bir şekli, prensipleri ve kuralları olması gerektiğini savunuyorlarKilo aldım spor yapayım, kilo verince her tarafta bırakırım anlayışı çok yanlıştır

Kilo tahsis etmek için değil, sıhhat için spor yapılmalıKesinlikle ısınmadan spor yapılmasının, spordan hemencecik önce veya sonrasında yemek yemek yemenin sakıncalı olduğunu unutmamalıısnızSpora başlamadan önce kişinin açma germe hareketleri dediğimiz vücudu spora hazırlayıcı hareketleri yapması gerekli Birey bunları yapmaya üşenmemeli Bu hareketler yapılmadığı takdirde kas yırtılmaları, ani travma ve sakatlanmalar olabilir bu nedenle birey açma germe hareketleriyle spora başlamalıAyrıca Spora başlarken birdenbire bire koşma yok, yavaş bir tempoyla başlayıp, tempoyu muhakkak bir seviyeye çıkartmalı ve sonunda da yine yavaş yavaş tempoyu düşürerek bitirmesi gerekiyor *

858,505Konular
982,796Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt