Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kim daha zeki ?

kim daha zeki ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kim Daha Akıllı ?

Bir gece, ufak bir yolcu jeti Seattle'dan Vancouver'a yalnızca dört gezgin ile uçuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej öğrencisi

Pat Diye bir patlama olmuş ve uçağın içi dumanla dolmuş Kokpit kapısı açılmış, pilot dışarı fırlamış ve yolculara, Fena haber Yere çakılacağız ve yalnızca dört tane paraşütümüz vardemiş

bununla beraber hemencecik bir paraşüt kapıp uçağın kapısını açmış ve aşağı atlamış

Michael Jordan ayağa fırlamış

Efendilerdiye söze başlamış, Ben dünyanın en iyi sporcusuyum Ve de dünyanın müthiş atletlere ihtiyacı var Bu yüzden, paraşütlerden birini ben alıyorum

aynı zamanda bir paraşüt alıp aşağı atmış kendini

Bill Gates ayağa kalkmış ve,

Baylar! Ben dünyanın en akıllı adamıyım ve dünyanın akıllı adamlara ihtiyacı var Bu yüzden paraşütlerden birini ben alıyorum

bununla beraber bir paraşüt de o almış ve engin gökyüzüne bırakıvermiş kendini

Dalai Lama yanına oturan genç delikanlıya şefkatli bir ifadeyle bakmış,

Evlat,demiş, Ben uzun ve tatmin edici bir hayat yaşadım Ama, senin önünde uzun ve bereketli bir yaşam var evladım Sen paraşütü al, ben uçakla aşağıda gideceğim

Bunun üzerine kolej öğrencisi yalnızca gülümsemiş ve,

Buna lüzum yok dostum

Dünyanın en zeki adamı benim sırt çantamı alıp, altında atladı

*

Similar threads

Bir gece, küçük bir yolcu jeti Seattle´dan Vancouver´a sadece dört gezgin ile uçuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej öğrencisi Pat Diye bir patlama olmuş ve uçağın içi dumanla dolmuş Kokpit kapısı gevşemiş, pilot dışarı fırlamış ve yolculara, Fena haber Yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
yalnızca oku!ne dek zekisin? Bir gece, küçük bir yolcu jeti Seattle´dan Vancouver´a sadece dört yolcu ile uçuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej öğrencisi Ansızın bir patlama olmuş ve uçağın içi dumanla dolmuş Kokpit kapısı açılmış, pilot dışarı fırlamış ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Kim Daha Zeki ? Bir gece, kucuk bir yolcu jeti Seattle'dan Vancouver'a sadece dort yolcu ile ucuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej oğrencisi Birden bir patlama olmuş ve ucağın ici dumanla dolmuş Kokpit kapısı acılmış, pilot dışarı fırlamış ve yolculara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Bir gece, kucuk bir yolcu jeti Seattle´dan Vancouver´a sadece dort yolcu ile ucuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej oğrencisi Birden bir patlama olmuş ve ucağın ici dumanla dolmuş Kokpit kapısı acılmış, pilot dışarı fırlamış ve yolculara, Kotu haber Yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Birilerinin zekasını değerlendirmek öznel olabilir, fakat bazı insanların dehası gelişen bilim ve teknoloji ile bizi kendilerine hayran bırakıyor Zeka seviyesi yüksek insanların en belirgin ortak özellikleri, karmaşık bir problemi basit bir şekilde çözebilmeleri ve en iyi çözümleri size...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,505Konular
982,550Mesajlar
33,029Kullanıcılar
alisevenSon üye
Üst Alt