Kim Daha Zeki ?
Bir gece, kucuk bir yolcu jeti Seattle'dan Vancouver'a sadece dort yolcu ile ucuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej oğrencisi
Birden bir patlama olmuş ve ucağın ici dumanla dolmuş Kokpit kapısı acılmış, pilot dışarı fırlamış ve yolculara, Kotu haber Yere cakılacağız ve sadece dort tane paraşutumuz vardemiş
Bununla birlikte hemen bir paraşut kapıp ucağın kapısını acmış ve aşağı atlamış
Michael Jordan ayağa fırlamış
Beylerdiye soze başlamış, Ben dunyanın en iyi sporcusuyum Ve de dunyanın muhteşem atletlere ihtiyacı var Bu yuzden, paraşutlerden birini ben alıyorum
Bununla birlikte bir paraşut alıp aşağı atmış kendini
Bill Gates ayağa kalkmış ve,
Beyler! Ben dunyanın en zeki adamıyım ve dunyanın zeki adamlara ihtiyacı var Bu yuzden paraşutlerden birini ben alıyorum
Bununla birlikte bir paraşut de o almış ve engin gokyuzune bırakıvermiş kendini
Dalai Lama yanında oturan genc delikanlıya şefkatli bir ifadeyle bakmış,
Evlat,demiş, Ben uzun ve tatmin edici bir hayat yaşadım Ama, senin onunde uzun ve verimli bir hayat var evladım Sen paraşutu al, ben ucakla aşağı gideceğim
Bunun uzerine kolej oğrencisi sadece gulumsemiş ve,
Buna gerek yok dostum
Dunyanın en zeki adamı benim sırt cantamı alıp, aşağı atladı
Bir gece, kucuk bir yolcu jeti Seattle'dan Vancouver'a sadece dort yolcu ile ucuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej oğrencisi
Birden bir patlama olmuş ve ucağın ici dumanla dolmuş Kokpit kapısı acılmış, pilot dışarı fırlamış ve yolculara, Kotu haber Yere cakılacağız ve sadece dort tane paraşutumuz vardemiş
Bununla birlikte hemen bir paraşut kapıp ucağın kapısını acmış ve aşağı atlamış
Michael Jordan ayağa fırlamış
Beylerdiye soze başlamış, Ben dunyanın en iyi sporcusuyum Ve de dunyanın muhteşem atletlere ihtiyacı var Bu yuzden, paraşutlerden birini ben alıyorum
Bununla birlikte bir paraşut alıp aşağı atmış kendini
Bill Gates ayağa kalkmış ve,
Beyler! Ben dunyanın en zeki adamıyım ve dunyanın zeki adamlara ihtiyacı var Bu yuzden paraşutlerden birini ben alıyorum
Bununla birlikte bir paraşut de o almış ve engin gokyuzune bırakıvermiş kendini
Dalai Lama yanında oturan genc delikanlıya şefkatli bir ifadeyle bakmış,
Evlat,demiş, Ben uzun ve tatmin edici bir hayat yaşadım Ama, senin onunde uzun ve verimli bir hayat var evladım Sen paraşutu al, ben ucakla aşağı gideceğim
Bunun uzerine kolej oğrencisi sadece gulumsemiş ve,
Buna gerek yok dostum
Dunyanın en zeki adamı benim sırt cantamı alıp, aşağı atladı