Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kim daha zeki ?

kim daha zeki ?
0
204

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kim Daha Zeki ?

Bir gece, kucuk bir yolcu jeti Seattle'dan Vancouver'a sadece dort yolcu ile ucuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej oğrencisi

Birden bir patlama olmuş ve ucağın ici dumanla dolmuş Kokpit kapısı acılmış, pilot dışarı fırlamış ve yolculara, Kotu haber Yere cakılacağız ve sadece dort tane paraşutumuz vardemiş

Bununla birlikte hemen bir paraşut kapıp ucağın kapısını acmış ve aşağı atlamış

Michael Jordan ayağa fırlamış

Beylerdiye soze başlamış, Ben dunyanın en iyi sporcusuyum Ve de dunyanın muhteşem atletlere ihtiyacı var Bu yuzden, paraşutlerden birini ben alıyorum

Bununla birlikte bir paraşut alıp aşağı atmış kendini

Bill Gates ayağa kalkmış ve,

Beyler! Ben dunyanın en zeki adamıyım ve dunyanın zeki adamlara ihtiyacı var Bu yuzden paraşutlerden birini ben alıyorum

Bununla birlikte bir paraşut de o almış ve engin gokyuzune bırakıvermiş kendini

Dalai Lama yanında oturan genc delikanlıya şefkatli bir ifadeyle bakmış,

Evlat,demiş, Ben uzun ve tatmin edici bir hayat yaşadım Ama, senin onunde uzun ve verimli bir hayat var evladım Sen paraşutu al, ben ucakla aşağı gideceğim

Bunun uzerine kolej oğrencisi sadece gulumsemiş ve,

Buna gerek yok dostum

Dunyanın en zeki adamı benim sırt cantamı alıp, aşağı atladı

Similar threads

Bir gece, kucuk bir yolcu jeti Seattle´dan Vancouver´a sadece dort yolcu ile ucuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej oğrencisi Birden bir patlama olmuş ve ucağın ici dumanla dolmuş Kokpit kapısı acılmış, pilot dışarı fırlamış ve yolculara, Kotu haber Yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Kim Daha Akıllı ? Bir gece, ufak bir yolcu jeti Seattle'dan Vancouver'a yalnızca dört gezgin ile uçuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej öğrencisi Pat Diye bir patlama olmuş ve uçağın içi dumanla dolmuş Kokpit kapısı açılmış, pilot dışarı fırlamış ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Bir gece, küçük bir yolcu jeti Seattle´dan Vancouver´a sadece dört gezgin ile uçuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej öğrencisi Pat Diye bir patlama olmuş ve uçağın içi dumanla dolmuş Kokpit kapısı gevşemiş, pilot dışarı fırlamış ve yolculara, Fena haber Yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
yalnızca oku!ne dek zekisin? Bir gece, küçük bir yolcu jeti Seattle´dan Vancouver´a sadece dört yolcu ile uçuş yapmaktaymış: Bill Gates, Michael Jordan, Dalai Lama ve bir kolej öğrencisi Ansızın bir patlama olmuş ve uçağın içi dumanla dolmuş Kokpit kapısı açılmış, pilot dışarı fırlamış ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
1 KIM UNGYONG 4 yaşında universiteye gitti, 15 yaşında doktorasını yaptı 1962'de Kore'de doğan Kim UngYong isimli bu super dahi, dunyanın en zeki insanı olarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi 4 yaşında universiteye gitmekle kalmayan buyuk deha, aynı zamanda o yaşlarda Japonca, Korece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt