Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kim doğruyu söylüyor,destek

Kim doğruyu söylüyor,destek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bundan yaklaşık 15 ay önce 2 hfta kdr biriyle çıktım Ben ondan daha önceleri hoşlnydm ama bu onu bilmiyodu ve beni tanımıyodu Neyse bi arkşım bir uçtan bir uca tanıştık Msjlaşmya bşladık işte Havadan sudan fln konuştuk öyleDaha Sonra işte ben daima ona güvenmediğimi söylüyordumÇnkü daha önceleri bi kzla çıkarken bşka bi kızlada çktığı olmştr Oda bna her zaman bni grçkten sevdiğini artk değiştğini,gçmişte yptıklarının geçmişte kldığını onları değiştremyceğni söylediBiz yne onla msjlaşmya devm ettk arada görüşüyoduk fln Sonradan bzi tnştrn arkdşm bana bşka kzla çktğını söylediBnde ona bunu söyledim Oda bunu kim söyldiyse bi yalan oldğnu,seni aldtmdm hiç fln ddi Ben inanmıyrm çnkü yapmış olblr yani Fakat bzi tnştrn arkdşmn çk ykn arkdşıda onu seviyomş Bana onlr bilerk yapıyolr ayrmk için dedi Dha öncde yaptlar çnkü dedi Fakat dha daha sonra aramz bozulmaya başldı bana msj atmamaya bşladıBöyle olunca aklm krştı Bide bizi tnştrn arkdşmla onla çktğmdn beri aramz bozulduBenden uzklşmaya bşladı fazla knşmamaya bşladı O diğer arkdşyla gezmye bşladı Böyle olunca ben kime inancığmı şaşırdım Bu sırada O bana hiç msj atmıyrdu Bu sefer bn skldım ve ayrılalm dedim Bna sevdğmi blli etmyn sevdiğime gvnmeyen biri oldğmu söyledi Bşkalrına inanmaya dvm et hala dedi Ama beni svdiğini söyledi yne Fakat bz ayrıldık o gün yani Sonradan işte diğer arkdşm bna ayrılmmn iyi oldğnu onun beni hiç svmediğini söyledi
Neyse svglmle ayrıldktan sonrada o bna görüşlm fln dedi tkrar görştk yani Ama en son görüştüğmzden bri bna msj atmıyo fakat Sdce geçnlerde sni svyrm diye msj attı ama bn cvp vrmedim

Sizce napmalıyım ? Kim doğruyu söylüyor,kime inancğmı şaşırdm

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt