Kim Kardashian Çekicilik İçin Kendi Kanını Feda Etti! bu konu Kim Kardashian ın alımlılık sırlarına yer vermektedir Şu ünlüleri anlayamıyorum Çekicilik uğruna ara sıra yapmadıkları şey kalmıyor Ara Sıra yaptırdıkları estetik sonucu bile insan içine çıkamaz ışık halkası dönüyorlar Canlarını bile çekicilik uğruna hiçe sayanlardan biri de Kim Kardashian Kim Kardashian sırf güzelliği uğruna vücudundan alınan kanla resmi olarak yıkanmış Kardeşi ile birlikte işlemi yaptıran Kardashian operasyon esnasında çektiği acıdan nedeniyle gözyaşlarına engel olamadığını görenler şaşkınlığını gizleyememiş Kardashian kardeşlerin kendi kanları ile yaptırdıkları işlemin detaylarına geçiyorum 1548625024 1548625024 kimkardashianguzellikicinkendikaninifedaetti5c4e24842d103kimkardashianguzellikicinkendikaninifedaetti5c4e24842d103 kimkardashianguzellikicinkendikaninifedaetti5c4e24842d103 Ziyafet dünyasının en Garip ünlülerinden olan Kim Kardashıan ve kardeşi güzelleşmek için kendi kanları ile yıkandılar İki kardeş yayınladıkları Show için kendi kanları ile güzelleşmeyi denediler Alımlılık için yapamayacakları hiçbir şey olmadığını söyleyen kardeşler öbür yöntemler ile güzelleşmeyi deniyorlar Kliniğe dışarı giden Kim Kardashianın ilk olarak kanı alındı sonra Kim Kardashianın kolundan alınan kan özel bir cihaz ile yüz derisine işlendi Yapılan bu işlem esnasında arı sokması gibi bir acı hissedildiğini söyleyen uzmanlar Kim Kardashianın bundan daha pozitif acı çektiğini ve gözyaşlarını tutamadığını belirtti Kim Kardashian çektiği acı sonucunda yüzüne yeniden işle yaptıramayacağını söyledi Operasyon yapılmadan önce uzmanlardan operasyon ile ilgili veri bölge Kim Kardashian ekranlar önünde en fazla görüntülenen kişilerden olduğunu bu nedenle de güzelleşmek için yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını dile getirdi Bu sebeple de Kim Kardashıan değişik bir çekicilik operasyonu olan bu uygulamaya başvurdu ve tüm acılara karşın operasyonu gerçekleştirdim Buradan da anlaşılacağı gibi bayanlar için güzelleşmenin önüne geçebilecek hiçbir engel yoktur
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.