En son KKW Beauty markası ile vücut fondöteni çıkaran Kim Kardashian artık de korse koluna giriş yapıyor! Kimono by Kim Kardashian West isimli markası ile vücut şekillendirici eserler çıkaran ünlü yıldız, ten renginize münâsib ve tesirli şekillendirme sağlayan korseler üretti. Imalatı ve araştırması 15 sene süren bu eserler, Kim Kardashian’ın uzun vadedir satışa sunmayı beklediği bir girişim.
“Kimono, Kim’in korseler ile zatî deneyiminden ve her vücut tipi için tutarlı destek sağlama isteğinden doğdu,” diye açıklayan internet sitesinde her kesimin vücudu ‘geliştirdiği, pürüzsüzleştirdiği, kaldırdığı ve sıkılaştırdığı’ belirtiliyor.
‘Kimono Solutionwear’ koleksiyonu dokuz farklı tonu ile satışa sunulurken açık bejden koyu çikolata tonlarına kadar bir çok opsiyon var! XXS’dan 4XL’e çıkan korse vücutları tüm vücut tiplerine ve renklerine elverişli tasarlandı. Tulum, sütyen, spandex şort üzere bir çok tasarım sunan Kimono, tüm elbiselerinizi ve kıyafetlerinizi düşünerek yaratıldı.
“Bu girişim konusunda yaklaşık 15 yıldır tutkuluyum. Kimono markası benim korseye karşı vizyonum ve bayanlar için nitekim de tahlil olacak ürünler” diye Instagram’dan paylaşım yapan ünlü yıldız, “Her hengam korselerimi keserek kıyafetlerime uyarlama çalıştım ve bir çok sefer ten rengime müsait korse bulamadım, bu da beni bir tahlil bulmaya motive etti,” diye ekledi. Şimdi satın alamayacağını Kimono koleksiyonunun internet sitesinden bekleme listesine katılabilirsiniz!