Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kim yapabilecek???

kim yapabilecek???
0
194

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Masanızda otururken, bir taraftan sag ayagınızı yerden kaldırıp saat
yonunde cemberler cizerken, diğer yandan sag elinizle 6cizmeyi
deneyin
Aşagıda cevirmekte olduğunuz ayagınız saatin tersi yonunde donmeye
başlar
ve buna karşı yapabileceğiniz hicbir şey yok

ben yaptım diyenleri bekliyorum,denemesi bedavaimageskimyapabilecek5ad77f3b3f5adgif

Similar threads

Masanızda otururken, bir taraftan sag ayagınızı yerden kaldırıp saat yonunde cemberler cizerken, diğer yandan sag elinizle 6cizmeyi deneyin Aşagıda cevirmekte olduğunuz ayagınız saatin tersi yonunde donmeye başlar ve buna karşı yapabileceğiniz hicbir şey yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Masanızda otururken, bir taraftan sag ayagınızı yerden kaldırıp saat yönünde çemberler çizerken, diğer yanlamasına sag elinizle 6cizmeyi deneyin Aşagıda çevirmekte olduğunuz ayagınız saatin tersi yönünde dönmeye başlar ve buna karşısında yapabileceğiniz hiçbir şey yok ben yaptım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Masanızda otururken, bir taraftan sag ayagınızı yerden kaldırıp saat yönünde çemberler çizerken, diğer yandan sag elinizle 6cizmeyi deneyin Aşagıda çevirmekte olduğunuz ayagınız saatin tersi yönünde dönmeye başlar ve buna karşısında yapabileceğiniz hiçbir şey yok *
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,497Konular
981,982Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt