Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kimin gerçeği olursan ol artık hayalim bile değilsin

Kimin gerçeği olursan ol artık hayalim bile değilsin
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kimin gerçeği olursan ol artık hayalim bile değilsin Tutanaklar tutulmuş gözlerimin suçuna Sevdama müebbet biçilmiş, gururuma ağır hapis Fakat ne yüreğime kelepçe takabilmiş kimse, nede aşkıma zincir Ben herkesten yana özgürüm lakin senden yanlamasına ESIR  

Similar threads

Yeni Ağır Abi Sözleri 2019 ağır abi sözleri ağır abi mesajları ağır abi sözleri 2019 Facebook ya da msn de kullanabileceğiniz söz gruplarından biriyle karlınızdayız melekleryeniagirabisozleri20195c55780986e99alt Bilhassa Kurtlar Vadisi dizisinden sonra öyle bir moda olan ağır abi sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt