Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kimine kadar .. Kimine göre .. :)

Kimine kadar .. Kimine göre .. :)
0
143

Similar threads

Arkadaşlar ben 18 yaşında olan bi lise öğrencisiyimDerslerimde sınıfın en başarılısıyımSınıftaki bazı kızlar işte bana takılmalar falan hoşlanmaya başlıyordumkiYazılı günleri geliyor işte yanıma oturuyorlarİşte bana kopya verirmisin bide bacağını felan açıyorİçimden düşünüyorum ben bu kadarmı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaşlar derhal benim kızlar hakkında problemlerin var ne bileyim mesela bi kızı fazla severim yani şu anda inanmazsınız fakat doğrusu onun için ölürüm 1 kişi için oldu bu şey bu kadar şey hissetiğim halde kızlara açılamıyorum yani konuşamıyorum nerdeyse ne bileyim korkuyorum yani özgüvenim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Evet arkadaşlar Ben 16 yaşındayımHiç kız arkadaşım olmadı Çok yakışıklı biri değilim fakat yinede yakışıklı biriyimYaşıma göre baya uzun boyluyum Şu ana dek 2 teklifim red cevabı ile bana döndü Kızlara yaklaşımım konusunda böylece becerikli değilim Yani espri yapsam abartıyorum , böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Ilk Kez merhabaArkadaşlar neden kızlara pozitif layık verince kendilerini bir şey zannederlerAslında kusur bizde değil mi ?Çok değerinde veriyoruz ve kendilerini bir şey zannediyorlarAslında kızına kadar layık belirlemek gerekmez mi ?Yani kendilerini bir halt zannedıyorlarBu konuyu acma amacım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Arkadaşlar meraba Benim bi sorum olacaktı Sizde çoğunlukla görmüşsünüzdür çoğunlukla güzel kızların yanında hep çirkin erkekler olur Ben çok fazla fazla nadir gördüm yakışıklı erkeğin yanına fazla güzel kız Biliyorum kızlar konuşmaya bakar ağzı laf yapan erkeğe bakar lakin nasıl yani ? bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt