Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Kimlerle Aynı Havayı Soluyoruz Lan Biz?" Aydınlanması Yaşatacak İbret Denizlerinde Boy Veren 13 İnsan

"Kimlerle Aynı Havayı Soluyoruz Lan Biz?" Aydınlanması Yaşatacak İbret Denizlerinde Boy Veren 13 İnsan
0
131

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-59888ef0826281534cc3dba5197c6a7939367951.jpg

Yine nasıl bir baş yaşadığına inanamadığımız beşerlerle karşınızdayız...

Kaynak:
1. Lele Pons, saçlarını bağışlamak için kaynaklarını kesmiş.

2. Kim Kardashian ve bant elbisesi halis mi?

3. "Benimle uğraşma."

4. Alkolün tesiridir bence. ????

5. Görseli birinci gördüğümde çok korktum. Sonrasında daha da fecî bir hal aldı.

6. O bakışlarda kayboldum anlık.

7. "Beyaz çikolata" dövmesine mi şaşırayım? Ne kadar ırkçı olabildiklerine mi?

8. Kim Kardashian cosplay.

9. Daha çok Rock and Roll ölmüş de haberi yok üzere.

10. "En sevdiğimiz yetişkin sinema yıldızıyla poz verdik."

11. "Çalışanımın ormanda bulduğu şişme bebekmiş."

12. Aynadaki adam, fotoğrafları photoshopladıktan sonra satıyormuş.

13. Pikachu'nun bundan haberi var mı?

Siz bu mevzuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

14. K4:

Similar threads

Yine nasıl bir baş yaşadığına inanamadığımız beşerlerle karşınızdayız... Kaynak: https://www.reddit.com/r/cringepics/ 1. Biraz da nail arka.???? 2. Nazar boncuğu detayı beni parçaladı. 3. Yalnızlık düzeyim: 4. "Beşinci sefer kazara cheddar yıkadım." 5. ???? 6. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Yine nasıl bir kafa yaşadığına inanamadığımız insanlarla karşınızdayız... 1. Zift mi akıyor musluktan? 2. Güzel ne bu? 3. Havlu peçeteyi alana kadar kollar ıslanıyor. ????♀️ 4. Annem hastanelik olmuştu şimdiye kadar. 5. Dışarısı -5 dereceyken yapılır mı bu? 6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Yeniden nasıl bir baş yaşadığına inanamadığımız beşerlerle karşınızdayız... 1. Yeni gelin sunumuna razı olabilirim. 2. Dövmecin kimdi kardeşim? 3. Spor salonunun tuvaletinde bacaklarını traş etmiş. 4. Ortada daima çıkıyor böyleleri... 5. Post it versiyonu biraz daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Yeniden nasıl bir baş yaşadığına inanamadığımız beşerlerle karşınızdayız... 1. Polisler hırsızın bacağındaki dövmeyi fark etmiş. 2. Maske alternatifi mi oluyor bu? 3. Yorum yapamadım... 4. "Yanıma park eden otomobile bakın." 5. Halis mi görüyorum yoksa onlar tırnak mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Yeniden nasıl bir baş yaşadığına inanamadığımız beşerlerle karşınızdayız... 1. Her şeye karşın... 2. "Klasik bir bar tuvaleti manzarası" 3. Ohh keyfiniz bol olsun. 4. Seyyar tuvalet, katlayarak yanında taşıyorsun hoop indirip tuvaletini yapıyorsun. 5. ???? 6. Çöpün arabası var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,543Konular
981,904Mesajlar
32,559Kullanıcılar
fleksss_Son üye
Üst Alt