Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kİmse aŞktan benİm değin ÇekmemİŞtİr!!!

Kİmse aŞktan benİm değin ÇekmemİŞtİr!!!
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar derhal size aşk yüzünden başıma gelenleri bire bir izah etmek istiyorum

Ben 15 yıldır okulda bir kızı seviyorum yani aşık oldum kızda defalarca acayip davranıyordu yani nasıl desem örneğin kız her tenefüs bizim kata geliyordu(onun sınıfı üstteki katta) sonra yanıma bi kız oturduğu vakit hemencecik bana bakıyordu sonra beni daima süzer gibi bakıyordu lakin şimdi kız benim onu sevdiğimi öğrendi zaten kızla geçen hafta mesajlaştım ve tüm duygularımı açıkca anlattım ama o bana ben başkasını seviyorum dedi bende ona en azından dost olamazmıyız dedim oda ilk bi çocuğun benden hoşlandığını kasıtlı olarak onla dost olamam dedi lakin ben sonradan kızı ikna ettim oda cilalı o vakit arkadaş olabiliriz benim için farketmez dedi lakin kız okulda hiç benim yanıma gelip benimle konuşmadı tersine benden kaçtı benim bulunduğum ortamda bulunmadı ve şimdide çıktığı çocukla gözümün önünde gözüme sokar gibi dolaşıyorLÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM FAZLA DERTLİYİM EN AZINDAN AŞK ACISI ÇEKENLER SEVDİĞİ KIZLA ÇIKAMASA BİLE ARKADAŞ OLMUŞLAR VE KONUŞMUŞLARDIR FAKAT BENİM KIZ BENLE ARKADAŞ BİLE OLMADI

DERHAL SİZE SORMAK İSTİYORUM BU KIZ NİYE BENİMLE EN AZINDAN DOST BİLE EDINMEK İSTEMEDİ VE BENDEN KAÇTI BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM

858,509Konular
982,874Mesajlar
30,656Kullanıcılar
eski1dostSon üye
Üst Alt