Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kimse umurumda olmasın

Kimse umurumda olmasın
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kimse umurumda olmasın İşte bu gün Inleme Matem sevdalarımda Yoksun çünkü Çığlıklarımı duysan da Anlamını anlar mısın? Inleme Inleme sevdamı göremezsin Gelemesin çünkü Umma bende gelemem Gelemem çünkü Özleme Özleme yokluğumu Mahrum ki Yalnızca gel de Yeter ki söyle Damarlarım donuyor Kanım sensin Gel de Diyebilsem Ah bir diyebilsen Gözüm kapalı Kalbim şüphesiz Yanındayım Yanına yapabilmek Ruhuna ulaşabilmek Tek arzum Bir gelsen Hayal mi kuruyorum yoksa Gel de De fakat yetsin Kalbimin atışı dinsin Sana kavuşma nasıl olursa En kısa yoldan Yeter ama Yeter ama Yetmez yok mi? Özlemler Sen gel de De ancak isteğim olsun Söyle içim sevinç dolsun Sevdiğim Sen yeter ancak gel de Diyebilsen Neler dersin bilirim Çağır Geleyim yanına Sarılayım boynuna Sevgim diyeyim Diyemiyorum ne zamandır Özlemlerin geliyor aklıma Sevda kokulu günlerimiz aklımda Gel de Gel dede geleyim ne olursun Sarılayım boynuna Kimse umurumda olmasın Uzaktan lara bırakıp gittin beni Bende bırakırım bak seni Sesleniyorum Sesimi duy Duy ve çağır Gel de Gel de fakat rahat uyuyayım gecelerimde alinti  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt