Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kimsesizlerin duasi.

kimsesizlerin duasi.
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kimsesizlerin duasi kimsesizlerin duasi Küçük küçük adimlar atar iken ben, bir elimden babam tuttu bir elimden annem Rabbim hep sev onlari ayirma rahmetinden, mahrumiyet merhametinden Rabbim her zaman sev onlari ayirma cennetinden, cennetdede birbirimizden Simdi onlar uzak ben uzaktayim, Allahim sen her kuluna her zaman en yakinsin Rabbim daima sev onlari ayirma rahmetinden, mahrumiyet merhametinden Rabbim her zaman sev onlari ayirma cennetinden, cennettede birbirimizden Ey kimsesizlerin kimsesi hoş Allahim Suanda tüm dünyada anne ve babasini kaybetmis ve üzülen bütün çocuklari yardim et, onlarin gözyaslarini dindir Allahim Onlar hiç unutmasinki senin çok sevdigin güzel Peygamberimizde anne ve babasiz büyümüs Annem ve Babam ben fazla küçükken bana ilk Senin ismini ögrettiler ''ALLAH'' dedilerSende onlara söyler hoş isimlerini sonra dua etmeyi ögrettiler, yavrum bizide duanda unutma dedilerOnlar seni çok severler Allahim Rabbim hep sev onlari ayirma cennetinden, cennettede birbirimizdenAmin  

858,496Konular
981,723Mesajlar
29,798Kullanıcılar
efecerrah53Son üye
Üst Alt