Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kimseye Etmem Şikayet Şarkı Sozu

Kimseye Etmem Şikayet Şarkı Sozu
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kimseye Etmem Şikayet Sozleri

Kimseye Etmem Şikayet

kimseye etmem sikayet
ağlarım ben halime
Titrerim mucrim gibi
baktıkca istikbalime
Perdei zulmet cekilmiş
korkarım ikbalime
Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime

Similar threads

Sertab Erener Kimseye Etmem Şikayet Sertab Erener Kimseye Etmem Şikayet Şarkı Sozleri kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime perdei zUlmet cekilmiş,korkarım ikbalime titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Nev 2019 Albumu Kimseye Etmem Şikayet, Nev Kimseye Etmem Şikayet Şarkı Sozleri kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime kimseye etmem şikayet ağlarım, ben halime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime Perdei zulmet cekilmiş korkarım ikbalime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Malt Neanderthal Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime Ne anlarlar dertten halden Hepsi gelmiş Neanderthalden Perdei zulmet cekilmiş korkarım ikbalime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime Ne anlarlar dertten halden Hepsi gelmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Ataturk'un sevdiği turkuler hangileridir? Mustafa Kemal Ataturk'un sevdiği tukulerin isimlerini ve sozlerini sayfamızda bulabilirisniz Yanık Omer Yanık Omer her savaştan bir yara taşıyor Yanık Omer yiğit Omer oğunmeden yaşıyor Kurtuluş Savaşında yirmi sekiz yaşında Mangasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
  • Öneri
Kimseye Etmem Şikayet ! Kimseye Etmem Şikayet, sözleri İhsan Raif Hanım'a ait nihavend makamı, curcuna usûlündeki şarkıdır Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbâlime Perdei zûlmet çekilmiş,korkarım ikbâlime Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbâlime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
567
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt