Kimseye göstermeyecek! Kendisini sevmesemde çocuğunu malzemesi olarak kullanmamasını takdir ettim 1548646054 1548646054 kimseyegostermeyecek5c4e76ab78296kimseyegostermeyecek5c4e76ab78296 kimseyegostermeyecek5c4e76ab78296 BABALIĞIN TADINI ÇIKARAN BAYÜLGEN ÇOCUĞU KONUSUNDA ÇOK HASSAS Sevimli Ediger ile evliliğinden geçtiğimiz ay dünyaya gelen İstanbul isimli kızı ile birincil defa babalığın tadını çıkaran Okan Bayülgen çocuğu konusunda çok alingan davranıyor Bebeğinin fotoğraflarını kimseye vermeyeceğinin altını çizen Bayülgen, “Hiçbir şekilde çocuğumun fotoğrafını izinsiz, o izin verecek yaşa gelinceye dek yayınlamayacağım Zaten bana kendi şöhretim pozitif geliyor, üstelik çocuğun fotoğrafına hiç ihtiyacım değil Çocuğum ne vakit gazeteye çıkmak isterse o süre çıkacak O bir kişi, bir yurttaş, buna kendisi karar verecek Gerekirse mahkemeden önlem kararı çıkartırım hemen minik ve narin bir vücuttan bahsediyoruz Fakat ne annesi ne ben çocuğumun izni olmadan fotoğrafının yayınlanmasını seçim etmiyoruz Çocuğumuzu sokağa çıkarırken de ona kadar yerler tercih ediyoruz Yani fotoğrafın çekilemeyeceği yerlere gidiyoruz Çünkü hemen çocuğumuzdan bu izni alabilecek durumda değiliz Izin alabileceğimiz vakit gelene kadar da onu korumak zorundayız dedi Bu konuda görüşüne başvurulan avukat Kültürlü Kurban “Umuma açık yerlerde ünlü şahısların çocuklarıyla birlikte görüntülenmesinde basın kanunu kapsamında hukuka kuralsızlık yoktur Ancak yine de kişi gerekçelerini dürüst şekilde sunarak çocuğunun hiçbir şekilde resimlenmemesi yönünde önlem kararı istek edebilir dedi