Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kimseyi sevemiyorum..

kimseyi sevemiyorum..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar
Bundan 15 yil once kızlarla pek alakam yoktu18 yaşındayım sırası gelmişken işte bi vakit sonradan bi kızla çıktım birincil Sevgilimi 41 gün sürdü ast ilk başta ben sevmiyordum kızı o beni seviyordu o çıkma teklifi etti gibi birsey oldu sonra buluşmaya başladık kesintisiz evlerimiz de yakın zaten bi süre sonradan kötü aşık oldum kıza eski konularım da var geçen yılın bakabilirsiniz , o zamanlar kendime bakmazdim bedensel görüntum hoş değildi ayrildiktan daha sonra cok değiştim ve cogu kızın reddedemeyecegi biriyim fakat kimseyi sevemiyorum artık fazla konuştuğum cok yazan kız var bana fakat bi türlü içim almıyor beni terkettikten sonradan kimseyle çıkamadım çıksam bile olmadı napabilirim kızda değişti kötü aliskanliklari kişiliği falan hem seviyorum hala lakin hem çıkamayacagimi biliyorum ne yapmaliyim sizce

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt