Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 Biyoloji Mufredatı
2019 Biyoloji Konuları
2019 Biyoloji Mufredatı Yıllık Plan
2019 Biyoloji Mufredatı
2019 YGS Yuksek Oğretime Geciş Sınavı 1 Nisan 2019 tarihinde yapılacak YGSye girecek olan universite adayları icin 2019 YGS mufredatını oluşturan Biyoloji dersi konuları Buna...
Yıllardır surucu kurslarında gereksiz olduğunu duşunduğum pekcok bilgi yuklenir ehliyet alacaklara Ozellikle motor dersi işkence gibidir pek cok arkadaşım hocaların yetersiz anlatımından şikayetcidir ve hicbir şey anlamadıklarını itiraf ederler ehliyet aldıktan sonra
Nihayet bu gidişe bir dur...
Yeni İlkoğretim Secmeli Ders Mufredatı 2019
ilkoğretim ilk 4 yıl yıl icin secmeli ders mufredatı
Milli Eğitim Bakanlığı ilkokul 1'inci sınıflar ve ortaokullardaki secmeli dersler icin mufredatı acıkladı
60 ayını tamamlayan oğrencilere ilk 3 ay icin uyum ve hazırlık calışmaları...
images444egitimmufredati5af9aa203ff9d
Milli Eğitim Bakanlığı, 4+4+4eğitim sistemi kapsamında hazırlanan yeni mufredatı acıkladı 66 aylık cocuklara uyum doneminde sadece A ve E harfleri ile 110 arası rakamlar oğretilecek Secmeli Kur'anı Kerim ve Hz Muhammed'in Hayatı; dersleri 5 sınıftan...
LYS 2 Fen Bilimleri Soru ve Cevapları 2019,
2019 LYS 2 Fen Bilimleri Soruları,
2019 LYS 2 Fen Bilimleri Soru ve cevaplarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz 2019 LYS2 Fen Bilimleri sınavı Soru ve Cevaplarına saat 15:00 de aşağıdaki bağlantıdan ve trt ekranından ulaşabilirsiniz
2019...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.