Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kimyacı ve güzin abla

kimyacı ve güzin abla
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
kimyacı ve güzin abla İzmir'den MT soruyor: Hocam, ben 38 yaşında, kimya öğretmeni bir genç bayanım Üç ay kadar önce kısmetim acildi ve temiz kalpli bir gençle tanıştım Gecen hafta da nişanlandık Mutluluktan uçuyordum ancak dun laboratuarda dehşet bir şey keşfettim Nisanlımın bana aldığı yüzüğü denemek için cıvaya attım, ve maalesef yüzdü Halbuki saf altının özgül ağırlığı civanınkinden artı, batması gerekirdi Çağrıda Bulunmak bana aldığı yüzük saf altın yok, öyleyse sevgisi de saf olamaz Acilen ben bu cıvayı nisanlımın yemeğine koyup bu isi bitirmeyi düşünüyorum, ne dersiniz? Güzin Abla'nın cevabi: Arşimet'in hayatına her yönüyle vakıf olduğunuz anlaşılıyor Yalnız yüzey gerilimini hesaba katmamışsınız, cıvanın yüzey gerilimi suyunkinden fazla daha fazladır Böylece kendinden ağır cisimleri de kaldırabilir, çünkü o karoser batarken ortaya çıkartacağı yüzey için harcaması gereken enerji, kendi potansiyel enerjisinden fazla olabilir Hem civanın saf olmama ihtimali de var, o yüzden ani kararlar vermeyin derim kimyaciveguzinabla5c56472166aa2gifalt :hhh: Dp81 :hhh:kimyaciveguzinabla5c56472166aa2gifalt :hhh: Dp81 :hhh:kimyaciveguzinabla5c56472166aa2gifalt :hhh: Dp81 :hhh:kimyaciveguzinabla5c56472166aa2gifalt :hhh: Dp81 :hhh:  

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt