Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kına geceleri için en oynak roman havası müzikleri

Kına geceleri için en oynak roman havası müzikleri
0
69

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
kina_geceleri_icin_en_oynak_roman_havasi_muzikleri_1552730945_9157.png

Renkli mi renkli bir kına gecesi için misafirlerinizi oturduğu yerden kaldıracak en oynak roman havası parçaları sizler için derledik. Kına gecesinde çalınabilecek en güzel müziklerle sizde eğlenceli bir ortam sunabilirsiniz. İşte kına gecesine renk katan oynamalık roman havası müzikleri...

Hüzün ve mutluluğun tek gecede toplandığı kına geceleri her genç kızın hayalinde olan en özel gündür. Evlilik yoluna giren kimselerin gerekli hazırlıkları tamamlandıktan sonra artık evliliğe ramak kala gerçekleştirdikleri kına geceleri, özellikle kız tarafı için oldukça heyecan vericidir. Konukların en güzel şekilde ağırlanıp gecenin keyifli ve eğlenceli geçmesi için güzel parçalar seçmek ise oldukça önemli bir detaydır. Gelin ve damat tarafının ailelerine göre ağırlıklı olarak çalması istenilen parçalar her ne kadar yöreden yöreye değişse de kimsenin yerinde oturmak istemeyeceği parçaları sizler için sıraladık. 'Kına gecesi dediğin böyle olur!' dedirten en eğlenceli şarkılar haberimizin detaylarında...

KINA GECESİNİN OLMAZSA OLMAZ ROMAN HAVALARI

OhbO5_1552731018_9165.jpg

İzmirli Eyüp- Kaşım güzel gözüm güzel

Ork Nazmiler- Para bizde

DJ Yılmaz- Ballı Kaymağım (Ablan star bebeğim)

PAU- Sindirella

İzmirli Erco- Yalan Attım Seni Aldattım

Tarık Mengüç- İki yüzlüler

İzmirli Taylan- Gamzeli yarim

PAU- Sebastian

46tKd_1552731557_1079.png

İzmirli Taylan- Çiçekçi kız

Babutsa- Yanayım Yanayım

Kibariye- Tepecikli

Tarık Mengüç- Şakşuka

Çek tulumbayı çek çeek

Kibariye- Hap koydum