Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kınamayın nolur cok ihtiyacımız var

Kınamayın nolur cok ihtiyacımız var
2
531

Rabia55

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
100
Benim 2kiz cocugum var 7 ve 9 yasindalar onlar icin kullanmadiginiz kıyafetlere talibim nolur cok ihtiyacımız var yeni olmasi gerekmez kullanilmis da olur hic onemli degil cok üzülüyorlar Alllah icin onlar sevinsin yeter yeni olmak zorunda degil gerçekten ihtiyacim olmasa yazmam

admin

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Modaratör
Etkileşim
3,917
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
3,884
özelden yazarsanız forumca yadımcı oluruz

Son düzenleme:

Similar threads

selam arkadaslar simdi beni cok asagiliyacaksiniz ama manâlı degil bende kendimi cok asagiliyorum,su anda kafayi yemek üzereyim klavyem kül icinde kaldi biraz uzun olabilir ama okumanizi ve açıklama yazmanizi cok istiyorum buna cok ihtiyacim var yasim 36, 12 yıl önce görücü usulü ile türkiyede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
herkese merhaba evet daha öncesinde nasıl tanıştığımıza dair bir yazı paylaşmıştım, uzun süredir flört döneminde olduğum çocuk ona bir adım atacakken seni hala seviyorum lakin bu böyle gitmez sana olan hislerim biz arkadaş kaldıkça değişmiyor devam ediyor buna devam edemeyeceğimdiyerek iletişimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Offffff Neyi var bilmiyorum Selamlama kizlar Esim yeni isine basladi cok sukur fakat bu defada hasta oldu Morelim bozuk Uc dort gun gitti hasta edi kendini Uc gun ise sadece bi ceketle gitti geldi eve gdiginde zamgir zangir titriyodu cok usumustu Ondan sonra hasta oldu esim gogusnde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
KADER SAYINIZ NEDİR Kader sayısı nasıl hesaplanır KADER SAYISI ve özellıkleri Haydi aşagıdaki örnege göre sizde alin yazisi sayınızı bulun bakalımm Mesela: 20 temuz 1957 'de doğmussanız; 20+ 07+ 1957 1984 1+9+8+4 22 2+2 4 Alin Yazisi sayınız: 4 eder Alin Yazisi Sayisi 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Bu kafayla mumkun degil EKREM DUMANLI Zaman0810 2007 Ilimli Islam, modern Islam, radikal Islam, siyasal Islam Uzayip gidiyor liste Hicbiri de bize ait en azindan bizde uretilmis kavramlar degil; hepsi calinti, hepsi alinti; biraz da kasinti Kavramlar iceriden olmayinca bakislar yabanci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,292Kullanıcılar
Bell noSon üye
Üst Alt