Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kingdom Online: A Blood Pledge / Knight Online 2

Kingdom Online: A Blood Pledge / Knight Online 2

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yanlış duymadınız arkadaşlar knight online uskonun koxp ' a bogulmasından sonra Knight Online'ı yeni bi isim altında geliştirmeye başlamışlar bile
Yeni adı Kingdom Online: A Blood Pledge olarak geçiyor Oyunun grafikler harika gözüküyor ve oyunun çıkacağı kesinlik kazanmış durumda

Size bir kaç resim sunayım

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Reklamı geçi tıklayın(Resim:Oyunda Bineklerde bulunmakta Ejderhalar Atlar)

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Reklamı geçi tıklayın(Clan: İşte en çok ilgimi çeken konu bu oldu clan sistemi)

Oyunda ilgimi en çok çeken şey ise clan sisteminin bomba olması
Her clanın ayrı bir bölgesi olacak ve bu bölgeler üzerinden oyun dönecek Bildiğim kadarı ile oyun gayet değişiyor Tek temennim PK da ki serilik skill vurma ve combolar kaybolmaz Bu oyun tutacağa benziyor denemek için sabırsızlanıyorum::

Buyrun oyunun resmi sitesi: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Buda Türkçe Fan Sitesi: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

** Online Yeni Açıldı GameTürkün Oyunudur Clan Kurduk NamazClan Oyunda Bana Vine Adıyla Ulaşabilirsiniz 10 lwl üstü alınacaktır bilginize Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Öncelikle Özeliklerden baslıycam Server İsmi : Multiplay3r Mu Online Version : Season 6 Episode 1 Dedicated : Ewt Up Time : 724 Website : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Forum : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Mame oyunları Ve romları Mustapha Metal slug Pang Pang 3 Street hoop ve 10 oyun hepsi ister kendin ister online oynamak için Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız fifibjk hotmail com email adresim online oyun oynamak isteyenler eklesin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
GAMERFİRST in yeni oyunu KİNG ONLİNE OYUN AÇIKLAMASI : Tanrilar arasindaki bu savasta, King Online dunyasi ikiye ayrildi Sadece bilinen uc zeki irk bu devasa savastan kutlulabildi Orklar, Insanlar ve ELfler Dunyanin yikimiyla birlikte, bu farkli irklar birlik ve baris icinde yasadilar Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Size Keşfettiğim bir pokemon online oyunu pokemoncraftı tanıtmak istedim arkadaslar simdi tanıtıma geciyorum herkese tavsiye ediyorum oyunu Oyunun Linki:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Türkçe Forum Linki:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt