Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıraç uzaylılara taş attı

Kıraç uzaylılara taş attı
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kıraç uzaylılara taş attı meşhur beste yazarı ve popüler sanatçılardan Kıraç'tan uzaylılar ile ilgili ilginç bi yorumlama UZAYLILAR SAPIK MI? 1548632424 1548632424 kiracuzaylilaratasatti5c4e416bc5e97kiracuzaylilaratasatti5c4e416bc5e97 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberkirac09mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KIRAÇ, İZLEYENLERİ ÇOK GÜLDÜREN BİR AÇIKLAMA YAPTI ZAMAN ZAMAN gündeme gelen UFO'lar, uzaylılar konusu konuşulurken, bu konunun çok abartıldığını söyleyen Kıraç, 'Gerçeklerin önündeki en manâlı engel, başlıca bir takım şeyler çok suistimal ediliyor Yalnızca hakiki gerçeğin peşine gitmek gerekiyor Ne de tez inandınız uzaylıların varolduğuna hani? Herşeyi film gibi yaşamayı seviyoruz' dedi 'Beni uzaylılar enterese etmiyor, varsa var' diyen Kıraç, uzaylıların 'sapık' olabileceğine dair teorisin şöyle anlattı: 'Uzaylılar varsa, teknolojileri bizden üstünse çok kötü varlıklar, onu biliyorum Teknolojileri bizden üstünse ve gelip bizi seyrediyorlarsa bundan keyif alıyor olmaları, onların doğrusu sapık olduğunu düşünüyorum Halimize baksanıza berbat bir dünya'  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt