Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıraç ve Aşk

Kıraç ve Aşk
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kıraç ve Aşk ünlü şarkıce ve beste yazarı Kıraç aşk için neler söyledi haberimizde AŞKI BİR İNSANA HAPSEDEMEM! 1548636398 1548636398 kiracveask5c4e50f267472kiracveask5c4e50f267472 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberkirac23mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KIRAÇ'DAN AŞKA DAİR: AŞK ÖLÜMSÜZ BİR İNSANA HAPSEDECEĞİN BİR KOŞUL DEĞIL AKSI HALDE AŞKI SİZ ÖLDÜRÜRSÜNÜZ Katıldığı bir programda, 'Aşk sonsuz bir insana hapsedeceğin bir koşul yok, bunun böyle olmadığını gördüğünüzde zaten onu terk etmeye başlarsınız, aşkı siz öldürürsünüz' diyen Kıraç, 'Izaç aşkı belli öldürür diye bir şey yok Evlilik aşkın düşmanı da değil yani Fakat aşk diğer bir şeydir Aşkı biz bir karşı görüp onu şahane istemekle sıkıştırıp bırakırız Aşk böyle bir şey değildir Aşk 'Harry Potter'da bir top var ya uçuyor böyle yakalamaya çalışıyorlar filan Kolay yakalanmaz, sonuçta mutlaka kaçar bir şekilde Aşk ölümsüz, bir insana hapsedeceğin bir durum yok Bunun böyle olmadığını gördüğünüzde zaten onu terk etmeye başlarsınız Aşkı siz öldürürsünüz' dedi Yeni doğacak bebeği ve eşi Ayşe Bayan ile ilgili talimatlar yapan ve babalık duygusunu demin tatmadığı için nasıl bir şey olduğunu bilmediğini gösteren Kıraç, 'Ara sıra düşündüğümde küçük bir insan, evde dolaşan insan yavrusu Değişik bir duygu' dedi Kıraç, bebeği için ninniler bestelediğini de sözlerine ekledi Bu yepyeni türkü albümü ile ilgili nedir birincil tepkiler? Kıraç Ilk zaten kendi sitemizden peşine düşüp takip edebiliyoruz Beni dinleyen insanlar şu an fazla beğendiler Bekledikleri bir albümdü Çevremde edindiğim tepkiler de Halk da dostça buluyorlar mükemmel tepkiler alıyoruz Bu albümde Kıraç dinlemeyenler de türküler vasıtasıyla Kıraç dinlesin, dinletelim gibi bir durum var mı? Kıraç Böylece bir şey düşünmedik Zaten türküler söylüyordum Böyle bir vesvese yoktu zaten cümbür cemaat te bundan böyle tanıyordur, bir fazla yerde müziğim duyuluyor Nasıl yola çıktınız peki, başlangıç noktası neydi bu albümü yaparken? Kıraç Türküler, insanlar şarkıları konusu, benim çok tartı verdiğim bir konu Benim müziğimin alt yapılarını oluşturur Daha önce yapmış olsaydın peki yanlış anlaşılması mümkün mıydı? veya erken mi olurdu? Kıraç Yani ola ki yanlış ta anlaşılırdı Onu düşündüm düşünmedim öyle şeylere yani başkalarını düşüncelerine tartma vermiyorum bu konuda lakin Yanlış bir hareket olabilirdi Bu hassas bir konu müzik ve şarkı Duygu isteyen bir şey, türküler benim hayatımın aslında parçalarıdır Türküler senin için çok manâlı her cümlende de bu belirlenmiş zaten Son 5 10 yıldır türküler fazla daha pozitif duyuluyor Pek fazla birey yeniden yorumluyor, başkalarının yorumladığı türkülere bakınca ne diyorsun? Kıraç En başında şunu söylemeliyim Tarzı ne olursa olsun yani rock yapıyor olabilir, pop yapıyor olabilir, değişik elektronik tarzlar yapıyor olabilir yani, arabesk söylüyor olabilir farketmez fakat, benim sevmediğim müzik tarzlarını da söylüyor olabilir Söyleyebilmesi lazım,söylemeye çalışması lüzumlu Ben kendim gibi baktığımda ben türkü söyleyen insanda böyle bir duruş beklerim Türkü evet ufacık bir çocuk da söyler genel olarak türkü deyince şu akla gelir, Anadolu'dan gelmiş bir çocuk yolunuz Mahmutpaşa'ya düştüğünde Mardin'li çığıran bir çocuk imajı görürsünüz 'Muhsin bey' filmindeki Uğur Yücel gibidir genellikle Türkiye'de algılanış budur Benim görüşümde böyle değildir Ben birazcık yaşantısıyla türküleri harç etmiş hem felsefi anlamda, ayrıca kimlik namına Dünya'ya bakışı yansıtan, türkülerde bunu bulan, bunu aktararak ve yaşayarak söyleyen insanları dinlerim Özümsemesini istiyorsun , son olarak ÖyküBerk flemenko türküler söyledi, sen ne düşündün dinledğinde? Kıraç Benim birincil albümüm çıktığında dünya kadar türkü söyleyen grup vardı'ÖyküBerk' dinleyemedim doğrusu ama duydum orda burda Flemenko türkü filan gitarla türkü söylemek hoş bir şeydir Tamamını dinleyemedim açıklama yapamam fakat söylemeleri güzel id Sertab Erener türküleri alıp ingilizce söz yazdı, bunu duymuşsundur nasıl olursa olsun KıraçDuydum yani fazla da hoşuma gitti Bir İngiltere konserinde fazla önceden düşünmüştüm, birisi bana hafıza vermişti, herhangi bir türküyü ingilizceye çevirmeye kalktığınızda heybetli bir şey çıkıyor ortaya gerçekte Bunu ben söylemiyorum bir ingiliz dost söylüyor Hafıza babası o gazeteci dost, birincil çıkartan odur diyebilirim Sertab Erener'de böyle bir şey yapıyorsa son derece başarılıdır Müzikal yönünü bilmiyorum dinlemedim Müzikal yönünde de tekrar bizim müziğimize tabi olması lüzumlu Galiba pek olmıycak benim bildiğim kadarıyla Kıraç Caz yapim türkçe sözler olsun filan olursa olmaz tabii Bu dek dizilerle haşırneşir oldun, oyunculuk teklifi geldi mi sana? Kıraç Fazla pozitif oyunculuk teklifi geldi, bir tane ben yapımda da içinde bulunduğum 'Gönül Salıncağı' TRT'de onda oynadım fiilen Nasıl bir şey miş? Öbür mıymış çok? Kıraç Çok şiddet bir işmiş Hazır bunu zaten biliyorum setlerdeyim lakin, herkesin fazla da özenmemesi gereken bir meslek, cidddi bir ameleliği var Film müziği gerçekleştirmek ister misin? Kıraç Yaptım Filmleri fazla konuşabiliriz çünkü fimler dizilerin yakaladığı ivmeyi yakalayamadı Kişisel görüş açın nedir? Neden? Kıraç Filmler doğru örneklerin ardındaki değiller Geçmişteki türk sinemasının devamı değiller Geçmişte türk sinemasında Ertem Eğilmez vardı, Ertem Eğilmez'in hiç kimse devamı yok çok büyük bir üstad, gerçek büyük bir adam Yani o eski yönetmenler Metin Erksan inanılmazlardı 'Yıkık' videonda üstadıma saygı o kadar bir şey demiştin Kıraç'Sevmek Zamanı'ndan benzer açılarla çekmeye çalışmıştı Ya çok seviyorum ben eski türk filmleriniMetin Erksan'dan bahsediyoruz, o filmleri yakalayamadığımız için seyirciyle bağlantı kuramıyoruz Son zamanlarda bir takım şeyler çekiliyor Ne türk ne yabancı Ödüller veriliyor mesela dün baktım tv'ye Bir değişiklik Oscar'a özeniliyor, merasim böyle, canlı müzik ney, piyanist ama playbackten Oscar için çalınan müzik çalınıyor Harika arabesk, arabesk derken böyle abur cubur 7 tane film çekilmiş zaten 5'i yarışıyor Anlamadığım kimse gerçekte bunu haberdar yok mi? Sahte mi geliyor yapılan? KıraçSahte değil de olmuyor  

858,496Konular
981,781Mesajlar
29,853Kullanıcılar
bsenmi89Son üye
Üst Alt