Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kiralık aşk melodika notaları

Kiralık aşk melodika notaları
0
246

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kiralık aşk dizi muziği flut notaları
Star tv'nin romantik komedi tarzındaki sevilen dizisi Kiralık Aşk yayınlandığı ilk gunden hem konusu, hem oyuncuları hem de jenerik muziği ile adını beğenilenler listesinin başına yazdırmayı başardı

Aydilgenin seslendirdiği bu guzel şarkının notalarının bir kısmını bulabildik İlerleyen gunlerde tamamını yayınlayacağız inşallah
imageskiralikaskmelodikanotalari5ad9f7852d57b imageskiralikaskmelodikanotalari5ad9f786a1441 imageskiralikaskmelodikanotalari5ad9f78819575
Yağmur dinmiyorsa yollar bitmiyorsa
Sen uzulme bi gulumse gel benimle
Her şey bitti derken
Şansım dondu birden
Aşk oyle bir mucize
Benimle gel gulumse gel
Hayat bazen zor olsa da yine guzel
Benimle gel gulumse gel
Hayat bazen zor olsa da yine guzel
Sen misin ilacım
Ben kalbinde bi kiracı
Yerleşicem sımsıksı ben
Aşk başladı (gel hemen)
Sen misin ilacım
Ben kalbinde bi kiracı
Yerleşicem sımsıksı ben
Aşk başladı

Similar threads

mustafa sandal karizma albumu şarkı sozleri Mustafa Sandal Karizma A canım cabuk huylandın Huyum kurusun dayanacaktın bana biraz daha Azıcık daha sabredecektin En son numaramı gostermeye fırsat vermedin bana Tam tersime yol aldın Sut liman denizlerde Demek ki boş yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Beni bırakın – Levent Yuksel Bu Gece Son – Levent Yuksel Dedikodu – Levent Yuksel İstanbul – Levent Yuksel Kadınım – Levent Yuksel Med Cezir – Levent Yuksel Sultanım – Levent Yuksel Tuana – Levent Yuksel Yeniden Başla – Levent Yuksel Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile – Ajda Pekkan Kimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
akbaba raki olmasin sarap olmasin madem sen yoksun kafam olmasin gunduz olmasin gece olmasin madem sen yoksun gunler akmasin sensiz nasilim bak bana gel de bir corba yap bana madem oldurdun akbaba olmasin akbaba olmasin akbaba olmasin eger sen yoksan kimsem olmasin n´olur olmasin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Acı Aşk Siirleri 2019 En Guzel Acı Aşk Siirleri Affet Allahım affet Bitti bende hevesler Bir mekan beni sesler Değişecek adresler Affet Allahım affet Artık yaklaştı olUm Nefsime ettim zulUm cok gUnahkar bir kulum Affet Allahım affet Bu gidiş değil bitiş Bu gidiş Hakka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,749Kullanıcılar
lekesizSon üye
Üst Alt