iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler;
2 paket çifte kavrulmuş petibör bisküvi 2 kaşık pudra şekeri 2 kaşık bal 1 çay bardağı vişne suyu Yeteri kadar süt Kırmızı gıda boyası
Üzerini bulamak için;
Toz şeker, fındık ve kiraz çöpü
Hazırlanışı;
Bisküviler robotta un haline gelinceye kadar öğütülür Bal, pudra şekeri, vişne suyu ve gıda boyası bisküvilerle yoğrulur Biraz yumuşatmak için süt ilave edilir (yoğururken ne kadar süt olması gerektiğine siz karar vereceksiniz ) Kiraz büyüklüğünde parçalar alınır Ortasına fındık konularak yuvarlanır Toz şekere bulanır ve kiraz çöpü takılır
Afiyet Olsun
2 paket çifte kavrulmuş petibör bisküvi 2 kaşık pudra şekeri 2 kaşık bal 1 çay bardağı vişne suyu Yeteri kadar süt Kırmızı gıda boyası
Üzerini bulamak için;
Toz şeker, fındık ve kiraz çöpü
Hazırlanışı;
Bisküviler robotta un haline gelinceye kadar öğütülür Bal, pudra şekeri, vişne suyu ve gıda boyası bisküvilerle yoğrulur Biraz yumuşatmak için süt ilave edilir (yoğururken ne kadar süt olması gerektiğine siz karar vereceksiniz ) Kiraz büyüklüğünde parçalar alınır Ortasına fındık konularak yuvarlanır Toz şekere bulanır ve kiraz çöpü takılır
Afiyet Olsun