Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kiraz mevsimi dizi muziği Gitar notaları

kiraz mevsimi dizi muziği Gitar notaları
0
224

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kiraz mevsimi Gitar Akorları

Sevilen Dizi Kirav Mevsimi'nin cok guzel jenerik muzikleri de var Bu guzel muziği gitarda calmak istiyorsanız aşağıda verdiğimiz Gitar akorlarını deneyebilirsiniz

Kiraz Mevsimi Gitar Notaları
D F#m
Hayat gel şaşırt bugun beni
F#m G
Aklımdan gecenleri
D F#m
Getir koy karşıma
D F#m
Bir aşk hic yaşanmamış gibi
F#m G D F#m
Hergun yepyeni kalırmı buralarda
G
Tutarmı ellerimden
A F#
Hatta koyarım kalbimi kabinin yanına
D F#m
Yine inanmam sonsuz aşka
G A
Gelip gecer sevda dediklerin
D F#m
Kısacıktır omru
G A
Bilen bilir adı kiraz mevsimi

Similar threads

Duman Eski Koprunun Altında Gitar Akorları Eski Koprunun Altında Gitar Akorları Duman Eski Koprunun Altında gitar tabları , E A E A E A E E E A E Denizler aştım geliyorum bilirsin derdim seninle E A E A E A E E E A E Yolumdan dondum kopuyorum bilirsin derdim seninle D C# F#m Bm D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Duman Aman Aman gitar tabları Duman Aman Aman Gitar Akorları Aman Aman Gitar Akorları Solo E) B)22232000020222320 G)211121 D)4 A) E) E)00020 B)2223202222320 G)11121 D)4 A) E) E) B) 8 Kere F#m 1 kere E G)12 Sonra 2 kere F#m D)2224 A) E) F#m E Nereye gider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kiraz mevsimi melodika notaları Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Kiraz Mevsimibuyuk bir kesimin beğenisini toplamaya devam ediyor Oyuncuları ve konusu kadar dizide calan Yine de İnanmam Sonsuz Aşkaşarkısı izleyiciyi ekran başına kilitliyor Dizede calan bu guzel şarkının melodika notaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
323
Gul Ki Sevgilim Gitar Akoru Gul Ki Sevgilim Notaları Gitar Gul Ki Sevgilim Gitar Akorları A E Bu sabah yerini kimler almış D E Diye duşundum kalktığımda F#m C#m D E Hicbiri seni hicbiri beni hicbiri bizi anlamamış A E Bu sabah telefonu hic acmadım D E Caldı durdu aldırmadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Cevapsız Sorular şarkısı gitar notaları Cevapsız Sorular Manga gitar notası İntro: ebgdae 046600 akoru ile sırasıyla calınması gereken teller: 23412325323(3 defa) 53231232 (2 defa)(aynı zamanda bu arpej şar kının orjinal arpejidir) C#m birden ay ışığını kesti bide sen cok değiştin A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,498Konular
982,042Mesajlar
30,023Kullanıcılar
letsoulmanSon üye
Üst Alt