Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırgınlık mesajları arkadaşa

Kırgınlık mesajları arkadaşa
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kırgınlık İle İlgili Mesajlar

Kısa Kırgınlık Mesajları

Dal istediği Kadar Guclu Olsun, Ruzgar iStediği An Kırabilcek Gucdedir, Sen istediğin kadar Gucsuz oL Kalbimi Kırcak kadar Guclu Sozlerin

Kırmak kolaydır Tamir Etmek Yapmak Zordur, Kalbimi Kırdın Cok fecii Bir Şekilde tamiri Zaman Alır

Keşke Yalan Soylemeseydin bana, Keşke Gozlerime Bakarken Seni Seviyorum Demeseydin Bana!!! Yalancı Sevgilinin yalancı Gozleri!!!

Ben Her Defasında Seni Bekleyeceğim, Belki kalbim Kırık Gonlum Buruk, Ama Bu Can Seninle Tek Yumruk Bunu Unutma

Kırgınlıklar Gecer Elbet Dargınlıklar Biter eLbet, Seviyorum Derken Gozlerinin ici guLuyorsa Herşey Unutulmuştur Demek

Sensiz Adım Atasım gelmez Seninle Bakarım yarınlarıma, Dargın Olsada Kalbim Sana Adın Aklımda Bunu Unutma

Seni Okadar Cok Seviyorumki Aşkım Kırgınlık Olsada Aramızda Bu Can Sana fedaa Birtanemmm Tektanem benimm

Nekadar Dargın Olsamda Sana Nekadar Kırsanda Bu Kalbimi, Seviyorum Seni Bunu Anla

KırıLan Yurekler Duzelir Elbet, Yureği Kıran Kelimeler Akıldan Gitmez Buda Bir Gercek!

Seni nekadar Seviyorum Desende Kırıldım Artık Bir Kere, herşeyin 1 ilki Vardır Ya! Kırgınım Sozlerine!

Ne Dargınlık bendeki Nede Kırgınlık icimdeki, Sorumsuzca Cekip Gitmelerin uzuyor beni, Kırılsamda Darılsamda ne fayda Giden Gidiyor yalan Dunyada!

DoğruLarı Soylediğimde Kırılacaksan Bana, Durma Kırıl Tuz Buz Ol Karşımda! Ama Bu Sozlerimi Unutma Aşk Emek ister keLime DeğiL!

Kırgınlıklar Gecer Elbet Dargınlıklar Biter eLbet, Seviyorum Derken Gozlerinin ici guLuyorsa Herşey Unutulmuştur Demek

Ne Dargınlık bendeki Nede Kırgınlık icimdeki, Sorumsuzca Cekip Gitmelerin uzuyor beni, Kırılsamda Darılsamda ne fayda Giden Gidiyor yalan Dunyada!

Bazen Dalar Giderim Uzaklara, Hatırlarım Guzel Gunleri, Şimdi Elimde Hatıran Var ve Beni Kırdığın Yazılar

Seni Her Şarkının Melodisinde Bulurken Şimdi her Ayrılığın Kucağında Goruyorum

DoğruLarı Soylediğimde Kırılacaksan Bana, Durma Kırıl Tuz Buz Ol Karşımda! Ama Bu Sozlerimi Unutma Aşk Emek ister keLime DeğiL

Kırgınlık Değil icimdeki Sevgilim Sadece Sozlerin Dokundu Yureğime inceden

İcimde Yıllanmış Aşkımızın Hatıraları, Aklımda ise bana Olan Hareketlerinin Dargınlığı var Bunu Bil

KırıLan Yurekler Duzelir Elbet, Yureği Kıran Kelimeler Akıldan Gitmez Buda Bir Gercek!

Kandım Sana Belki Yaşanır Dedim Bu Defa, Yine Yalanlar Yine Kacışlar, Kırıldım Sana Bırak Beni Tek Başıma!!!

Seni nekadar Seviyorum Desende Kırıldım Artık Bir Kere, herşeyin 1 iLki Vardır Ya! Kırgınım Sozlerine!

Sen Yaşamak icin hyata Suyu Olsanda Bu Kırgınlıkla Seni icmezdim Bunu Bil

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt