Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kırgız-Özbek kelaynak mı?

Kırgız-Özbek kelaynak mı?
0
77

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
KırgızÖzbek kelaynak mı?

Gazzenin Şemdinli kırsalında mayın patladı, iki er şehit oldu Gazzeye sızan teröristler, TunceliErzincan yolunu kesti

Gazzenin Osmaniye mahallesine roket fırlatıldı, balkonda oturan 47 günlük gelin hayatını kaybetti Gazzenin sayfiyesi İskenderun Deniz Üssü basıldı Komşumuz İsrailden Gazzenin banliyösü Şırnaka havanla saldırıldı Gazzenin Siirt semtinde minibüs havaya uçuruldu Batı Şeria varoşu İzmirde bomba yakalandı
¡
Bi umuttur Ola Ki bu şekilde azıcık olsun ilgi gösterirler diye umuyorum
¡
sırası gelmişken, soydaşlarımız birbirinin gırtlağına çökmüş vaziyette Kırgızistanda Kırgızlar Özbekleri doğruyor, Özbekler Kırgızları deşiyor, kan gövdeyi götürüyor, sokaklar beden dolu, birbirlerinin evlerini yakıyorlar Bütün insanlık dramı; ben diim 200, siz deyin 1200 ölü var
¡
Arkadaşlardan çıt yok
¡
E merak ediyor insan
İnsaniyet namına Hamasın, İranın avukatlığını yapanlar nerede?
¡
Onlar insan Ya bunlar?
¡
Barzani kardeşiniz
Kırgız, Özbek ne?
Dış kapının mandalı mı?
¡
Benzer ailedensiniz diye El Fetihle Hamasın arasını yapmaya çalışanlar, Kırgızla Özbeki niye barıştırmıyor?
¡
Coni istedi diye barışma misyonu ayaklarıyla, çocuklarımızı Afganistana Lübnana bekçiliğe sürenler niye susuyor?
İsraile el ense çekmeyi biliyoruz
Judocu Putinden mi korkuyoruz?
¡
Asker gönderelim demiyorum
İki laf etmeye niye tırsıyoruz?
BMyi filan niye toplamıyoruz?
¡
Fiilen haklısınız
Memlekette oy değeri açıklama edecek dek Kırgız ve Özbek kökenli vatandaş yaşamıyor, size ne lakin BM Güvenlik Konseyi üyesiyiz ya, o açıdan yani

Kaynak: Özgürlük Yılmaz Özdil *

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt