Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kırıcı Sozler

Kırıcı Sozler
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kırıcı Sozler Kısa,

Anlamlı Kırıcı Sozler ;

Durumum cevrimici,Beynim meşgul,Ruhum hemen donecek,,Aklım dışarıda, Elim telefonda, Kalbim sende

Kalp kırmak o kadar kolay ki bir hata yaparsın hemen kırılır peki ya o kırılan kalbi duzeltmek kırmak kadar kolay mıdır

Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek

Seni bir opsem iki kıskanır, iki opsem uc alınır, dort opsem beşin aklı kalır Benimle tum sayıları denemeye varmısın?

Ben seni unutmak icin sevseydim, sana olan tutkunluğumu kalbime değil,
Guneşin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Seni sensiz de yasayabiliyorumEn azindan kafami dinliyorum

Ben Sabahsiz Gecelerİn KucaĞinda Bİr CİlekeŞ, Sen Umİtler Ulkesİnİn KaranliĞinda Bİr GUneŞ

sen ulaşıldıkca ulaşılmaz olan hasretimsin

ιкι кιşι ѕєνєи ιкι ∂єfα oℓuямuş,вιя кαℓρ уαℓиız вιя кαℓвι ∂uşuиuямuş

Yureğime bir turlu o gitti diyemiorum

Aşk Gulmekten cok ağlamak, yaşamaktan cok olmek, gelmekten cok gitmektir ve aşk oyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever

Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

Bizim aşkımız istanbul kadar buyuk, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar cekici, izmir kadar vazgecilmez Aşk dediğin bizim gibi olmalı

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun Ve artık soyluyorum SENİ SEVİYORUM

Sevgini gostereceksin soylemek yetmez Sevgi gozlerinde olacak sozlerin yetmez Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!

Titrer durur ellerim yanında Vucudum urpermeyle dolar Uşuyorum ben yanında Cunku varlığın icime serinlik veriyor

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak

Ne seni unutmak gibi bir caba var yureğimde,Nede aşkımı korukleyen bir ruzgar , Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var

Sen en buyuk sevgiyi hakedecek kadar mukemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar ozelsin

Seni duşunur , seni ozlerim , Sevgilerin ozlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde

Cumlemin Sonundaki Aralıklarsın, Gozumun Gormeyeceği Ayrılıklarımsın Artık!

Yarınlarımda Sensiz Gitmek Bugunlerimden Acı Cekmekten Daha iyidir!

Gecen Zamana uzuluyorum Seninle! Gecen her Dakikama Lanet Ediyorum, Zamanı Bıraktım geride Artık Bakıyorum Kendime

Ya Severek Acı Cekmesini bileceksin yada Sevmeyeceksin hep Acı Cekeceksin!

Yok Oluşun Benim Kurtuluşum Seni hayatımdan yok ettim kurtuluşları Bekliyorum

Seni yalanlarınla Gomuyorum toprağa, Cıkmaya Calışma curuyeceksin Yalan Dunyada Gercek Duyguları Bulamayacaksın Asla!

Yanlış yolda yuruyceğine, doğru yolda 'bekle' Belki de kendini kandırırsın; ama başkalarını kandırıp hayallerini yıkmazsın !

858,473Konular
981,209Mesajlar
29,545Kullanıcılar
medusa231Son üye
Üst Alt