Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kırık bir kanattı yüregim

Kırık bir kanattı yüregim
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kırık bir kanattı yüregim kırık bir kanattı yüreyime taktığın bu sevda senden sonradan uçamadımduygularım hep bir roldü sankiağladıkça içim kan kustu gözlerimyapayanlız geçen günlerimi defalarca kalabalıktaymışım gösterdim sanayüzümde gördüğün o tebessüm aslında yorgunlugumdu sensiz geçen her saattegözlerine bakabilme ve ellerini birkez tutabilme umuduyla doluyken ben yapamadımgörmedin duymadın ve bilmedin hiçbir vakit acılar içerisinde kıvranırken benigüçlüydüm düşecektim fiilen yada çoktan düştümde dedim ya roldü tüm duygularım hiçmi bakmadık birbirimize baktık saatlerce günlerce kilometreler bile olsa aramızda gözlerim gözlerindeydi ve yüreğim yüreğinde uyduruk bir dünya bu yaşanılması en hoş duyguları yaşayabilmek güç hemde çok zorlamagözlerimden sen düşerken gözyaşı diye ve yüreğim paramparça olmuşken bu gece bağırmak istediğim iki kelime var SENİ SEVİYORUM lakin duyuramamki bunu sana çektim gittim buralardan lakin yalnızca gittim ben sen oldugum anda burada kalan gene bendim bundan böyle sen bendin ve artık her döndüyümde seni eskisinden çok yüreğime sıgmaz bıldumküçücük dünyama giriverdin usulca fakat ben yüreğim değin ufak dünyama seni anlatamadımşimdi istesemde çıkmaz bu sevda yüreğimden biliyorum fakat ben gene güçlü yine duygularını çok iyi gizleyen biri gibi sana karşı rolümü oynamaya devam ediyorum  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,753Kullanıcılar
umut ismailSon üye
Üst Alt