Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KırıLdım a$K'a,Ama Onun Haberi yok...

KırıLdım a$K'a,Ama Onun Haberi yok...
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
KırıLdım a$K'a,Lakin Onun Haberi değil Gittinsevdamın öksüzlüğüne alışabilirim olur ya lakin sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi suskunluğun en büyük silahındı, suskunluğunla vurdun beniben alışkınım kendi yaralarımı kendim sarmayaesas acı olan ve kanatan unutulmak gerçekten Biliyorum konuşacak birşeyimiz kalmadı, paylaşacak hiç bir şeyimiz yokYine de yüreğimden gücümün yettiği yere dek sana sesleniyorum, seninle konuşuyorum Bugün sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım, sevgimi aldım avuçlarımın arasına, ona sığınıyorum Cümlelerimi kısalttım, kelimelerim buruk, gülüşlerim istenmeyen dudaklarımda Bir ihtimal gelişine sığındığımı farkettiysem de, engel olamadım gurursuz lakin umutlu hasretine Bugün gönlümü hoş yetişmek istiyorum, imkansız olan her rüyaya inanasım geliyor Bir çocuk gibi isteklerimi bastıramıyorum Çalmayan telefonuma elim gidiyor, sana halen bende olduğunu ısrarla yazmaya çalışıyorum Bende olan seni, hiç kırmadım, değiştirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin nasıl olduğunu, gülüp gülmediğini amaçsız bir sıkıntıyla merak ediyorum İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı bundan böyle umursamıyorum! Üşüyorum, bu üşüme yalnızlığımdan geliyor ve sarıyor her tarafımı Tutunabileceğim hiçbir güzellik değil, hatırlamaktan usanmayacağım anılarım açık havada Isınabilmek için onlara sarılıyorum Anlamsız ve cevapsız sorular hıhzırca sırıtıyor, ben görmemeye çalışıyorum Düşler uzaktan gibi görünüyordu lakin yakındı Şayet de görmeyi istemek gerekiyordu Gözlerini aç desem kapatacaksın ama kapatma gözlerini! Kendime bir demet papatya aldım lakin bakmadım falıma Gözlerimi gelişlere verdim, gözlerimdeki keder bile seni özlemiş itiraf etti sonunda Düşüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdam değil Gelseydin, kendimi unutup sana koşacaktım, susturacaktım içimdeki isyanı, kavgaların ortasında bir güneş gibi doğup ısıtacaktım yüreğini, sevinçten ağlayacaktım bu defa, mutluyken hemencecik ayyaş olmuşum gibi, dokunacaktım, sarılacaktım Fakat gelmedin, gelemezdin belki de gelmeye de hiç niyetin yoktu gerçekte Kendimi kandırdığımı anladığımda ağlıyordum Vaktiyle kimi şarkıların ne kadar manalı olduğunu düşünürken, derhal ayrılığın arkasından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyor Sevdiğim ne çok şarkı varmış, bunu senin gidişin gösterdi bana Her şarkıda sen varsın, baştan, her gördüğüm insanda, denizde,gecede, uykumda Nasıl beceriyorsun her tarafta olabilmeyi Bu bir marifetse eğer, neden benim yanımda degilsin ki? Gözyaşlarım asilliğini yitiriyor ve yenik düşüyorum sevdana Gittin! Ola Ki de hiç gelmemiştin ben, geldiğini sandımAyak uyduramadım yorgunluğunaDudaklarına düşlerindeki öpüşü konduramadım Kimi vakit bir çocuk oldum gülüşlerinde şımaran, kimi vakit bir bayan; dokunuşlarında kendini bulanFakat! En çok da imkânsızın oldum Her gelişimde bir defa daha gönderdiğin oldum İnanamadığın, Yenemediğin, üzerinden atlayamadığın korkuların oldumAğladığın, bağırdığın veya sustuğun isyanın oldum, sessizce boşalan gözyaşların, birikmişliğin oldumYüreğindeki kadın ben almak isterken yüreğine sığınan ve tozlanacak olan bir hatıra oldumHaketmediklerin, bundan böyle yeter dediklerin ve herşeyin edinmek isterken belki de hiçbir şeyin oldumSöylesene ben doğrusu senin neyin oldum? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim? Acilen bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda yalnızca bir mevsim yaşanan fakat bir ömür gibi gelen aşk Kalbime demin söyleyemedim gittiğini, öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum Seni halen benimle biliyor ve seviyor fakat ben kalbime birincil kere yalan söylüyorum Gittin! Sevdamın yokluğuna alışabilirim olur ya ama sesinin uzakta yolların sonunda olması acıtıyor içimi Suskunluğun en büyük silahındı, suskunluğunla vurdun beni belli başlı acı olan, canımı acıtan unutulmak Söylesene unutulmak kime yakışıyor? Unutan sen olsan da sana bile yakışmıyor Merak etme, üzerine giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan elde etmek sende daha güzel duruyor Görüyorsun işte, aşk'a ve sana ihanet etmiyorum benim kırgınlığım aşk'a Sen üstüne alındın seçme parça  

858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt