iltasyazilim
FD Üye
2 sene öne konuşmuştuk fakat ben 3 yıldır seviyorum Bu iki yıl baştan başa ara sıra konuştuk ara sıra tartıştık ara sıra barıştık her şey olmuştur Ama geçen yıldan beri konuşmuyoruz ben konuşmak istedim ama o reddedi teklifimi istemiyorum konuşmak dedi Ben takip ettim bunu bir kere evine girerken gördü beni Bi öyle göz göze geldik böyle ikimizde duraksadık sonradan ben arkamı dönüp gittim Benim eski onun yeni ortak arkadaş da geldi benim nerde oturduğumu sordu bende burdan çaktım durumu ne anlattı dedim o mu söyledi sor diye dedim Konuşmuş niye böyle yapıyor falan demiş çocuk da merak ettim ben kızla alakası değil dedi ama belliydi ağzımdan laf olmak istediği Sonradan bende dedim ben bakmak istedim dedim Çocuk da kızla konuşmuş daha sonra ne oldu aranızda ahbap olmak istiyormus olsananıza demis kiza o da ben ona cok sans verdim artik istemiyorum demis (Kabul ediyorum cok malca davrandım cunku psikolojik sorunlarim var) Sonra konusmak istedim yanina gittim merhaba dedim merhaba dedi ama konusmak istemedi daha sonra ne istiyosun dedi hic konusmak istedim dedim niye dedi daha sonra birazcık konustuk oyle yol ustu bazi seyleri gozumden anla dedim azıcık sonradan gozlerimin icine icine bakti boyle (ben hic onu boyle gormemistim) istemedi konusmak bende gorusuruz dedim yanıt vermedi Sonradan bi kac hafta sonradan yeniden yol ustu yanina gittim meraba dedim beni bir anda yaninda gorunce soyle bi korktu geri cekildi niye oyle uzaktan durdun ne yani kirli miyiz biz dedim oyle bakti sadece lakin tebessum etti nasilsin dedim sanane dedi bende bidaha konusmadim o gunden daha sonra Zaten arkadaslarida cok guldu bana ama gulusleri boyle canayakindi alinmadim yani oyle duruma gulduler bana degil
Neyse uzun oldu ama icimi doktum Niye uzatiyosun konuyu demeyin cok seviyorum gormeden edemiyorum ben omdan baskasini sevemedim sevemem de napiyim eski günlerimiz cok guzeldi bizim cok ozluyorum keske sevse beni Ne yapiyim simdi artik unutsam unutamiyorum konussam konusamiyorum nereye el atsam kuruyor sanmi Oyle bi cikmazdayim ama artik düş dunyasinda yasar oldum Hic arkadasim değil anlatamiyorum kimseye derdimi okuduysaniz bu dek teskkur ederim fakat yorumu cok gormeyin cunku gercekten yol gostericek gercek birilerini ariyorum
Neyse uzun oldu ama icimi doktum Niye uzatiyosun konuyu demeyin cok seviyorum gormeden edemiyorum ben omdan baskasini sevemedim sevemem de napiyim eski günlerimiz cok guzeldi bizim cok ozluyorum keske sevse beni Ne yapiyim simdi artik unutsam unutamiyorum konussam konusamiyorum nereye el atsam kuruyor sanmi Oyle bi cikmazdayim ama artik düş dunyasinda yasar oldum Hic arkadasim değil anlatamiyorum kimseye derdimi okuduysaniz bu dek teskkur ederim fakat yorumu cok gormeyin cunku gercekten yol gostericek gercek birilerini ariyorum