iltasyazilim
FD Üye
Kırma Böreği (Sade) Tarifi İçin Malzemeler
*3 adet yufka
*1 adet yumurta
*4 yemek kaşığı yoğurt
*Sıvıyağ
*Tuz
*Çörek otu
Kırma Böreği (Sade) Tarifi Yapılışı
İlk olarak sos için kaba yumurta, yoğurt ve tuzu ekleyip çırpalım Ardından yufkayı masaya serelim ve sostan her yere yayalım Yufkayı karşılıklı iki tarafından ortaya doğru ittirip büzüştürelim 4 parmak kalınlığında olacak şekilde kesip tepsiye dizelim Kalan sosu üzerine iyice yayalım üzerine susam veya çörek otu serpebilirsiniz Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirilir Afiyet olsun
*3 adet yufka
*1 adet yumurta
*4 yemek kaşığı yoğurt
*Sıvıyağ
*Tuz
*Çörek otu
Kırma Böreği (Sade) Tarifi Yapılışı
İlk olarak sos için kaba yumurta, yoğurt ve tuzu ekleyip çırpalım Ardından yufkayı masaya serelim ve sostan her yere yayalım Yufkayı karşılıklı iki tarafından ortaya doğru ittirip büzüştürelim 4 parmak kalınlığında olacak şekilde kesip tepsiye dizelim Kalan sosu üzerine iyice yayalım üzerine susam veya çörek otu serpebilirsiniz Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirilir Afiyet olsun