Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırmızı Balık Golde Kıvrıla Kıvrıla Yuzuyor Cocuk Şarkısı

Kırmızı Balık Golde Kıvrıla Kıvrıla Yuzuyor Cocuk Şarkısı
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kırmızı Balık Golde Kıvrıla Kıvrıla Yuzuyor,
Kırmızı Balık Golde Şarkısı,
Kırmızı Balık Golde Kıvrıla Kıvrıla Yuzuyor Sozleri,

Kırmızı Balık Golde Cocuk Şarkısı

Kırmızı balık golde,
kıvrıla kıvrıla yuzuyor
Balıkcı Hasan geliyor,
oltasını atıyor
Kırmızı balık dinle,
sakın yemi yeme
Balıkcı seni tutacak,
sepetine atacak
Kırmızı balık kac kac kac

Similar threads

Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor, Kırmızı Balık Gölde Şarkısı, Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor Sözleri, Kırmızı Balık Gölde Çocuk Şarkısı Kırmızı balık gölde, kıvrıla kıvrıla yüzüyor Balıkçı Hasan geliyor, oltasını atıyor Kırmızı balık dinle, sakın yemi yeme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
KIRMIZI BALIK Kırmızı balık gölde, kıvrıla kıvrıla yüzüyor Balıkçı Hasan geliyor, oltasını atıyor Kırmızı balık dinle, sakın yemi yeme Balıkçı seni tutacak , sepetine atacak Kırmızı balık kaç kaç kaç *
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
BENIM UC BALIGIM VAR Benim uc baligim var Suyun dibinde yem ara Oy lay lay oy lay lay Iki tanesi esmer Suyun dibinde gezer Oy lay lay oy lay lay Bir tanesi kirmizi havuzun guzel kizi Oy lay lay lay lay lay TAVSANIM Tavsanim,tavsanim Minik tavsanim Tavsanimin patileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
DUŞLER UYKUYA DALARKEN SECKİN GUNDUZ “ Uyumadın biliyorum , dedi , “sıkma oyle kirpiklerini alnın kırış kırış Az once kalkmıştı , yine kanepenin ayakucuna ilişti Soluk mavi yorgan soğumamıştı “Baştan anlatayım ama bu kez biter bitmez uyu , oldu mu ! Oteye git İstersen yan yat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Sait Faik Abasıyanık Oykuler Sait Faik Abasıyanık Hikayeleri Dulger Balığının Olumu Hepsinin gozleri guzeldir Hepsinin canlıyken pulları kadın elbiselerine, kadın kulaklarına, kadın goğuslerine takılmağa değer Nedir o elmaslar, yakutlar, akikler, zumrutler, şunlar bunlar? Mumkun olsaydı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt