iltasyazilim
FD Üye
Resimli Kırmızı Başlıklı Kız Tarifi
Kırmızı Başlıklı Kız Nasıl Yapılır
Kırmızı Başlıklı Kız İçin Malzemeler:
75 groda isisinda margarin
150 grseker
1 tane vanilya
3 tane yumurta
200 grun
2 tatli kasigi kabartma tozu
23 yemek kasigi nutella
1 sise visne kompostosu
Kreması için;
500 gr labne
50grseker
1 paket vanilya
500 grkrema
3 paket krema sertlestirici
2 paket kirmizi tart jölesi
Kırmızı Başlıklı Kız Yapılışı:
Margarini mikserle cirmaya baslayin sekeri ve vanilyayi yavas yavas ilave edin seker eriyene kadar iyice cirpin
Yumurtalari tek tek ilave edin her bir yumurtayi yarim dakika cirpin
Unu ve kabartma tozunu harmanlayip karisima ek edin
Hamurun yarisini yaglanmis 26 cmlik kek kalibina yayin,kalan hamura nutellayi ekleyip cirpin ve üstüne ekleyip uygunca yayin
Visneleri süzün ama suyunu dökmeyin üzeri icin kullanin,tekrar üzerini süsülemek icin 2025 tane visneyi kenara alin
Kalan visneleri hamurun her yerine dagitin
170 derecede pisirin
Pisen keki kaliptan cikaritin iyice soguyunca kelepce kismini kenarina gecirin kremayi uygunca yayin 34 yemek kasigi üzerini bezemek icin ayirin
Tart jölesini paketin üzerinde yazdigi gibi hazirlayin ve ilk sicakligi cikinca pastanin üstüne yayin Jöle donunca Istediginiz gibi süsüleyin *
Kırmızı Başlıklı Kız Nasıl Yapılır
Kırmızı Başlıklı Kız İçin Malzemeler:
75 groda isisinda margarin
150 grseker
1 tane vanilya
3 tane yumurta
200 grun
2 tatli kasigi kabartma tozu
23 yemek kasigi nutella
1 sise visne kompostosu
Kreması için;
500 gr labne
50grseker
1 paket vanilya
500 grkrema
3 paket krema sertlestirici
2 paket kirmizi tart jölesi
Kırmızı Başlıklı Kız Yapılışı:
Margarini mikserle cirmaya baslayin sekeri ve vanilyayi yavas yavas ilave edin seker eriyene kadar iyice cirpin
Yumurtalari tek tek ilave edin her bir yumurtayi yarim dakika cirpin
Unu ve kabartma tozunu harmanlayip karisima ek edin
Hamurun yarisini yaglanmis 26 cmlik kek kalibina yayin,kalan hamura nutellayi ekleyip cirpin ve üstüne ekleyip uygunca yayin
Visneleri süzün ama suyunu dökmeyin üzeri icin kullanin,tekrar üzerini süsülemek icin 2025 tane visneyi kenara alin
Kalan visneleri hamurun her yerine dagitin
170 derecede pisirin
Pisen keki kaliptan cikaritin iyice soguyunca kelepce kismini kenarina gecirin kremayi uygunca yayin 34 yemek kasigi üzerini bezemek icin ayirin
Tart jölesini paketin üzerinde yazdigi gibi hazirlayin ve ilk sicakligi cikinca pastanin üstüne yayin Jöle donunca Istediginiz gibi süsüleyin *