Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırmızı Başlıklı Kızın Ozeti

Kırmızı Başlıklı Kızın Ozeti
0
159

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
kırmızı başlıklı kız masalının ozeti

Kırmızı Başlıklı Kız Ozet

imageskirmizibasliklikizinozeti5aee684b319dc

Kırmızı başlıklı kızı annesi, bir parca pasta ve şarap vererek, hasta ninesinin ormandaki kulubesine gonderir Kız, yolda kurtla karşılaşınca şaşırmaz ve korkmaz; kurda nereye gittiğini soyler Kurt kızı, ninesi icin cicek toplamak uğruna, farklı bir yola yonlendirir Acele ile ninenin evine koşan kurt, ihtiyar kadını yutar ve yatakta onun yerine yatar Kulubeye varan kız, ninesinin kocaman kulakları, gozleri, elleri ve ağzı olduğunu fark eder Kurt kızı yutar Bir avcı gelir, olanları anlar, kurdun karnını makasla yarar ve kırmızı başlıklı kız ile ninesini kurtarır Kız, uyuyan kurdun karnını taşlarla doldurur Kurt, uyanınca devrilir ve olur Zorlukla soluk alan nine, şarap ve pasta ile kendine gelir Kırmızı başlıklı kız, “yaşadığım surece bir daha asla kendi kendime yoldan cıkıp, ormana girmeyeceğim der Neşe icin de evine doner ve bir daha kıza hic kimse zarar veremez

Similar threads

Kırmızı Başlıklı Kız imageskirmizibasliklikizseslimasal5add20cf1e5e8 Bir zamanlar kucuk bir kız varmış Annesi ona cok guzel bir kırmızı başlık yapmış Boylece kucuk kızın adı ,Kırmızı Başlıklı Kız olmuş Bir gun annesi,’Buyuk annen hasta, yaptığım bu keki ona goturur musun?’demiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
KıRMıZı BaŞLıKLı KıZ ''KuRDuN aĞZıNDaN'' Kırmızı Başlıklı Kızmasalını diğer taraftan kurdun ağzından dinleyelim : Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım Orman benim evim, temiz yetişmek da benim görevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle fazla şüpheli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Kırmızı başlıklı kızı kurttan dinleyin Kırmızı başlıklı kız masalını cümbür cemaat bilirBu masalı birde olayın kahramanı kurtun ağzından dinlemeye ne dersiniz? Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım Orman benim evim, temiz tutmak da benim görevim Derken bir kız beliriverdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
1-Masal dinlemek ya da okumak çocuklar için neden önemlidir? Masalların çocuklar üzerinde birçok yararı vardır. Masallar çocukların, hayal güçlerinin gelişimi, iletişimleri, yaratıcılıkları, umutları için çok önemlidir. Masallarla birlikte bizler olmazların olur, imkânsız denen şeylerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Kırmızı Başlıklı Kızmasalını bir de kurdun ağzından dinleyelim : Her gun yaptığım gibi ormanı temizlemeye cıkmıştım Orman benim evim, temiz tutmak da benim gorevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle cok şupheli bir gorunumu vardı Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,467Konular
981,180Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt