Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırmızı Başlıklı Kızın Yazarı

Kırmızı Başlıklı Kızın Yazarı
0
242

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kırmızı Başlıklı Kızın Yazarı kimdir,
Kırmızı Başlıklı Kız hikayesinin Yazarı,
Kırmızı Başlıklı Kızın Yayınevi

imageskirmizibasliklikizinyazari5add0a1e5ec94
Altın Kitaplar Dunya Cocuk Klasikleri

Bir zamanlar sevimli bir kucuk kız vardı
Buyukannesi, ona kırmızı bir başlık hediye etmişti Her zaman o başlığı giydiği icin ona, Kırmızı Başlıklı Kızdiyorlardı Bir gun buyukanne rahatsızlandı Kırmızı Başlıklı Kız da buyukannesine yemek goturmek icin yola cıktı

Kırmızı Başlıklı Kızın Yazarı Bilinmiyor

Similar threads

Kırmızı Başlıklı Kız imageskirmizibasliklikizseslimasal5add20cf1e5e8 Bir zamanlar kucuk bir kız varmış Annesi ona cok guzel bir kırmızı başlık yapmış Boylece kucuk kızın adı ,Kırmızı Başlıklı Kız olmuş Bir gun annesi,’Buyuk annen hasta, yaptığım bu keki ona goturur musun?’demiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
kırmızı başlıklı kız masalı ana fikri ne Kırmızı başlıklı kız Masalını anlatmaya kalkarsak bu yazıyı okumayı kimsenin gozu yemeyecek “Kırmızı Başlıklı Kız evden buyukannesine yemek goturmek icin yola cıkar ve ormanda yururken kotu kalpli kurda rastlar “ diye başlayan bir masaldır ki bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Her gun yaptığım gibi ormanı temizlemeye cıkmıştım Orman benim evim, temiz tutmak da benim gorevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle cok şupheli bir gorunumu vardı Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek Bir kurnazlık peşindeydi mutlaka Bir sure dikkatle izledim bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
imageskirmizilaptoplukiz5b06f6ad0714e Bir zamanlar bi kız varmış varmış Annesi ona uzerinde kırmızı kapağı olan bir laptop almış Kız bu laptopu cok seviyormuş ve nereye gitse onunla gidiyormuş Bu nedenle de herkes ona Kırmızı laptoplu Kız diyormuş Bir gun “Kırmızı Laptoplu Kız! diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Kırmızı Başlıklı Kızmasalını bir de kurdun ağzından dinleyelim : Her gun yaptığım gibi ormanı temizlemeye cıkmıştım Orman benim evim, temiz tutmak da benim gorevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle cok şupheli bir gorunumu vardı Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt