iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 kg salçalık kırmızı biber
1 su bardağı üzüm sirkesi
10 diş sarmısak
kaya tuzu
2 çorba kaşığı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Yıkayıp kuruladığınız kırmızı biberleri önceden ısıttığınız fırında közleyin
Soğuduktan sonra kabuklarını soyup, bütün halinde kavanazo yerleştirin Sarmısakları,tuzu ve sirkeyi iyice karştırıp biberlerin üzerine dökün Zeytinyağını ilave edip kavanozun kapağını sıkıca kapatın
1 kg salçalık kırmızı biber
1 su bardağı üzüm sirkesi
10 diş sarmısak
kaya tuzu
2 çorba kaşığı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Yıkayıp kuruladığınız kırmızı biberleri önceden ısıttığınız fırında közleyin
Soğuduktan sonra kabuklarını soyup, bütün halinde kavanazo yerleştirin Sarmısakları,tuzu ve sirkeyi iyice karştırıp biberlerin üzerine dökün Zeytinyağını ilave edip kavanozun kapağını sıkıca kapatın