Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kırmızı Göz Düzeltme Yöntemleri

Kırmızı Göz Düzeltme Yöntemleri
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Photoshopta Kırmızı Göz Ayar Yöntemleri

Resimdeki Kırmızı Gözler Nasıl Düzeltilir

flash patlaması sonucu fotoğraflarda gözlerimiz kırmızı çıkabilmektedir Bu fotoğrafları photoshopta basit bir yöntemle düzeltebilirsiniz Yapmanız gereken photoshop araçlarındaki ''Spot Healing Brosh Tool'' adlı seçeneği yeğlemek

Etkileme alanı için pupil size, koyuluk derecesi için Darken Amount ' değerlerini değiştirebilirsiniz eğer çalıştığınız resimdeki gözler açık renkse daha düşük değerde Darken Amount kullanmalısınız

Bunları yaptıktan sonradan kırmızı meydana çıkan göz rengi adi rengine dönecektir *

Similar threads

kırmızı göz giderme photoshop Photoshopta kırmızı göz düzeltme Photoshopta kırmızı göz giderme resimli anlatım Resim çekimlerinizde flash patlaması sonucunda gözlerin kırmızı olmasını photoshop programı ile düzeltmemiş mümkünİşte adı adım Photoshopta kırmızı göz giderme başta fotoğrafımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Photoshopta Kırmızı Goz Duzeltme Yontemleri Resimdeki Kırmızı Gozler Nasıl Duzeltilir flash patlaması sonucu fotoğraflarda gozlerimiz kırmızı cıkabilmektedir Bu fotoğrafları photoshopta basit bir yontemle duzeltebilirsiniz Yapmanız gereken photoshop araclarındaki ''Spot Healing Brosh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Photoshopta kırmızı göz ayar resimli anlatım Photoshopta kırmızı göz naısl düzeltilir Photoshopta göz rengi değiştirme resimli anlatım Photoshopta kırmızı gözler naısl düzeltilir bakalım 1,Vasıta çubuğundan Replace Color fırçasını seç 2,Vasıta seçeneklerinden (tepede)şu ayarları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt