Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kırmızı İle İlgili Sozler

0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Kırmızı İle İlgili Guzel Sozler

Ya kırmızı gulden ayrı yaşamalı, yahut dikenin acılarını hoş gormeli

Kırmızı sıcak kanlı heyecanlı renklerin en canlısıyım kiraz gibi kan gibi ateş gibi kırmızıyım

Kırmızı Gul demet demet

Kırmızı patik giyerdin Elma şekerlerim Kan kırmızı

Kırmızı bir şapkan vardı Uc tekerli bisikletim Kan kırmızı

Kırmızıydı dudakların Bahceden kiraz toplardım Kan kırmızı

Kırmızı senin hayatın Ben yanında Kıp kırmızı

Similar threads

Kırmızı İle İlgili Sözler kırmızıyı sevenler için Kırmızı İle İlgili Sözler Kırmızı İle İlgili Hoş Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret eden siz sevgili misafirler, bu yazımızda kırmızı rengi sevenler için birbirinden güzel ve öbür kırmızıyla ilgili sözler sunuyoruz ve kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Gul İle İlgili Guzel Sozler Gul İle ilgili en guzel sozler burada sizler icin sevdiklerinize mesajlarınıda kullanabilceğiniz en guzel Gul ile ilgili sozler Omrunu gecirse de gullerle bahcıvanlar, Bir gulu yeryuzunde gulden guzel kim anlar? Seher yelinden gul perişan olur, odun perişan olmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Gul İle İlgili Sozler Gul İle İlgili guzel sozler Şu illerin taşı hic bana değmez, İlle dostun gulu yaralar beni ( Pir Sultan Abdal ) Seher yelinden gul perişan olur, odun perişan olmaz ( Sadi ) Her diken gul vermez ( Mevlana ) Senden bilirim yok bana bir faide ey gul, Gul yağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Gul İle İlgili Guzel Soylenen Sozler Omrunu gecirse de gullerle bahcıvanlar, Bir gulu yeryuzunde gulden guzel kim anlar? Faruk Nafız Camlıbel Seher yelinden gul perişan olur, odun perişan olmaz Sadi Senden bilirim yok bana bir faide ey gul, Gul yağını eller surunur catlasa bulbul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Gul Sozleri kısa Gul Hakkında Sozler En guzel guller en cabuk solarlar ( Andre Maurois ) Gul gider, diken durur ( Ovidius ) Gule kıymet verilmezdi, Aşık ve maşuk olmasa ( Aşık Veysel ) Dikenden gul bitiren, kışı da bahar haline dondurur Selviyi hur bir halde yucelten, kederi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt