iltasyazilim
FD Üye
Evet merhaba arkadaşlar bu haftaki kırmızı koltukdaki konuğumuz çok sevineceğini umduğum hatta duygulanıp gözleri yaşlarla dolacağını düşündüğüm radyo adminimiz ve süper modumuz discoverer
Merhaba disco hoşgeldin diyerek seni kırmızı koltua alalım ikramlar sınırsız ara ara gelip ne isterseniz hemen hemencecik yerine getiricem söz burda olursam tabiki :f47:
Amanda aman pekte yakıştınız adminim :f58:
Öncelikle Allah yardımcınız olsun diyorum haydi rastgele:f116:
Anında size bir kahve ikram ediym sabahleyin sabah siz şimdi şaşırmışsınızdır sakinleşirsiniz
Sağlık Durumu olsun
Sorularıma geçebilirim artık :f131:
birincil sorum lı almak sizin için ne çağırmak burda edinmek sizin için ne ifade ediyor ?
şu anki mesleğinizi yapmıyor olsaydınız ne iş yerine getirmek isterdiniz ?
son olarak yaşam size bütün istediklerinizi verdimi yada siz almasını bildinizmi idaellerinizi hedeflerinizi gerçekleştirebildinizmi?
ooo aklımda çok soru var ama en basitlerini sordum acaba devammı etsem
tabiki buda bir şaka tamamlanmış arkadaşlarım devam ederler tatmin edici bu dek basit gelsin discoverer şimdilik hoşcakalın
Bir kahvede ben içip çıkıyorum *
Merhaba disco hoşgeldin diyerek seni kırmızı koltua alalım ikramlar sınırsız ara ara gelip ne isterseniz hemen hemencecik yerine getiricem söz burda olursam tabiki :f47:
Amanda aman pekte yakıştınız adminim :f58:
Öncelikle Allah yardımcınız olsun diyorum haydi rastgele:f116:
Anında size bir kahve ikram ediym sabahleyin sabah siz şimdi şaşırmışsınızdır sakinleşirsiniz
Sağlık Durumu olsun
Sorularıma geçebilirim artık :f131:
birincil sorum lı almak sizin için ne çağırmak burda edinmek sizin için ne ifade ediyor ?
şu anki mesleğinizi yapmıyor olsaydınız ne iş yerine getirmek isterdiniz ?
son olarak yaşam size bütün istediklerinizi verdimi yada siz almasını bildinizmi idaellerinizi hedeflerinizi gerçekleştirebildinizmi?
ooo aklımda çok soru var ama en basitlerini sordum acaba devammı etsem
tabiki buda bir şaka tamamlanmış arkadaşlarım devam ederler tatmin edici bu dek basit gelsin discoverer şimdilik hoşcakalın
Bir kahvede ben içip çıkıyorum *