Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırmızı Koltuk Discoverer

Kırmızı Koltuk Discoverer

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet merhaba arkadaşlar bu haftaki kırmızı koltukdaki konuğumuz çok sevineceğini umduğum hatta duygulanıp gözleri yaşlarla dolacağını düşündüğüm radyo adminimiz ve süper modumuz discoverer

Merhaba disco hoşgeldin diyerek seni kırmızı koltua alalım ikramlar sınırsız ara ara gelip ne isterseniz hemen hemencecik yerine getiricem söz burda olursam tabiki :f47:

Amanda aman pekte yakıştınız adminim :f58:

Öncelikle Allah yardımcınız olsun diyorum haydi rastgele:f116:

Anında size bir kahve ikram ediym sabahleyin sabah siz şimdi şaşırmışsınızdır sakinleşirsiniz

Sağlık Durumu olsun

Sorularıma geçebilirim artık :f131:

birincil sorum lı almak sizin için ne çağırmak burda edinmek sizin için ne ifade ediyor ?

şu anki mesleğinizi yapmıyor olsaydınız ne iş yerine getirmek isterdiniz ?

son olarak yaşam size bütün istediklerinizi verdimi yada siz almasını bildinizmi idaellerinizi hedeflerinizi gerçekleştirebildinizmi?

ooo aklımda çok soru var ama en basitlerini sordum acaba devammı etsem

tabiki buda bir şaka tamamlanmış arkadaşlarım devam ederler tatmin edici bu dek basit gelsin discoverer şimdilik hoşcakalın

Bir kahvede ben içip çıkıyorum *