Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kırmızı Koltuk Ezlem

Kırmızı Koltuk Ezlem

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Eveeeettttt Forumdaş'a gönül verenler selamlar Kırmızı Koltuğa hoşgeldiniz

ilk olarak konuğumuzun oturacağı kırmızı koltuk için seçim yapamadım koltuğa oturacak arkadaşımıza bir kaç çeşitlilik sunayım dedim arkadaşımız hangisini beğenirse o koltuğa kurulsun

merak ettiniz yok mi kırmızı koltuk misafirimiz kim ?

arkadaşlar inanın kendisi için hoş bir flash sıralamak isterdim Funda ARAR'IN Gurbet Kuşu
parçası eşliğinde fakat elimden gelmiyor forumda hangi arkadaşıma rica etsem sanırım hazırlayıp buraya eklerlerdi lakin ben elimden ne geliyorsa konuğumuzu sizlere pek takdim etmek istedim müsadenizle konuğumuzu çağırayım

şirin,gayretli,zeki,bayan,iyi bir dost,hakiki bir arkadaş,ve forumumuzun olmassa olmazlarından ,yorumları ve paylaşımları ile gönlümüze taht kuran kardeşimiz EZLEM

Ezlem hoşgeldin , bu kırmızı koltuktan kurtuluş değil biliyorsun en iyisi sıranı sav ve yerini
başkasına bırak yahut heran acaba bu hafta ben mi otururum ,ne vakit otururum diye göz önünde bulundurmak daha kuvvet

sana ikramlarımız bol istediğinden, istediğin kadar tüketebilirsin tümü koltuğun sağ tarafındaki dolapta arada ben kazanç bir isteğin var mı sorarımÖncelikle sana güzel bir
kolonya ikram etmek isterim sorularımızda cevaplarımızda mis kokulu olsun , kokusu bizlere ve sana müsamaha versin kolonya bitince şisesini bir hatırası olarak saklamanı isterim

eğer hazırsan tek sorum olacak arkadaşlara da soru ele vermek ve seni birincil dakikalardan fazla yorulmak istemiyorum

seni, sen yapan bir özelliğin var mı ?

basit gelsin ezlem görüşmek üzere şimdilik hoşçakal *

858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt