Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kırmızı Koltuk-LİDER

Kırmızı Koltuk-LİDER

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu ayın kırmızı koltuk konuğu hepimizin gözbebeği forumumuzun nazar boncuğu LİDER abimiz

Güzel geldim abiciğim seni sevecegini düşündüğüm bir müzikle karşılamak istedimUmarım forumdaş olarak koltukta yeterince kuytu ettiririz seni

Sana bir fincan kahvenide ikram ettikten daha sonra müsadenle sorularıma geçmek istiyorum

Ilk forumdaşa gelişini ,senin için forumdaşın anlamını ve burada hiç unutamadığın özel bir anını bizimle paylaşırmısın abiciğimŞimdiden fazla teşekkür ederim*

Similar threads

Bu ayın kırmızı koltuk konuğu hepimizin gozbebeği forumumuzun nazar boncuğu LİDER abimiz imageskirmizikoltuklider5b0016f7be8e1gifimageskirmizikoltuklider5b0016f7be8e1gifimageskirmizikoltuklider5b0016f7be8e1gif Hoş geldim abiciğim seni sevecegini duşunduğum bir muzikle karşılamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
426
Merhaba Forumdaş dostları yeniden yeni bir Kırmızı Koltuk'ta sizlerle birlikteyiz bu haftaki konuğumuzu hepimiz yakından tanıyor ve seviyoruz Aklınızda soru işaretleri mi var? Sormak istediğiniz ama şimdiye değin fırsat bulupta soramadığınız sorular mı var? Işlenmiş o süre acilen bütün zamanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Evet sevgili dostları Bu haftaki kırmızı koltuk konuğumuz benim sevgi ve hürmet duyduğum öğretmenim,arkadaşım,dostum,abim kısacası forumumuzun ve kalbimizin en özel üyelerinden Orhan Hocamız Hocam hoşgeldiniz Bütün bir yıl çocuklardı,biz velilerdi,sınavlardı,sonuçlardı derken yorgunluğunuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Evetttttttttt Bu haftanın kırmızı koltuk konuğu O biirrrrrr Ultra Süper Mod O birrrrrr Teğmennnnnnn O biirrrrrr Kimyacı O biiirrrrr Muavin Doçent O biiirrrrr Abiiii O biirrrrr gıcııkkkkkk (Şaka Abicim şaka kızmaa) O birrr ancak üçççç dörtttt hepimizin sevdiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Evet arkadaşlar Uzun bir aradan sonra yeni bir kırmızı koltuk konuğuyla sizlerle birlikteyiz Haftamızın onur konuğu hepimizin yakından tanıdığı,arkadaşça bir arkadaş,iyi bir arkadaş,deneyimli bir ağabey,mizahi yorumlarıyla forumumuza renk katan Nurdin Abimiz Abicim başta güzel geldin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,441Konular
980,880Mesajlar
29,484Kullanıcılar
dedecanklSon üye
Üst Alt