Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kırmızı Koltuk (Murat)

Kırmızı Koltuk (Murat)
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bu haftanın Kırmızı Koltuk Konuğu bilgisitenın adminlerinden murat
O DJ impatarator

muratcım kardeşim oncelikle Hoşgeldin imageskirmizikoltukmurat5ad77847a4786gif
otur şoyle kırmızı koltuğa ve rahatla
Hemen ikramlarımıda yapıyorum sana buz gibi meyve suyu bendeimageskirmizikoltukmurat5ad77848b25ccgif bir fincan alayım:f7:
Arzu edersen yemekte yaptırdım buyur :f10: burada herşey bol ve rahatmışimageskirmizikoltukmurat5ad77849beb34gif oyle diyorlar

Evet hoşgeldin bolumunun ardından hemen sorulara geciyorum

1 sana kolay sorular sorayımki ne olur ne olmaz imageskirmizikoltukmurat5ad7784accdb0gif en sevdiğin sanatcıları sıralayabilirmisin

2 bilgisitena la tanışman bir tesadufmu yoksa davetmi edildin

3 şu anki mesleğini severekmi yapıyorsun yoksa idealin başka bir meslekmiydi
4 hayatta olmassa olmazların varsa sıralarmısın

Şimdilik benden bukadar murat kardeşim seni şimdi diğer dostlarımızın soruları ile başbaşa bırakacağım
Dipnot olarak Seni seviyorum kardeşim

Similar threads

Bu haftanın Kırmızı Koltuk Konuğu ın adminlerinden murat O DJ impatarator muratçım kardeşim başta Hoşgeldin otur şöyle kırmızı koltuğa ve rahatla Derhal ikramlarımıda yapıyorum sana buz gibi meyve suyu bende bir fincan alayım:f7: Açlık edersen yemekte yaptırdım buyur :f10: burada herşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Bu haftanın Kırmızı Koltuk Konuğu Aysell O Ethi abimizin biricik kızı O Forumun en genci,o forumun en hızlısı, o forumun en azimlisi o forumun Uyusuuuuuuuu (ben demiyorum) tabeee Aysell kardeşim başta Hoşgeldin Mektep sezonuda bitti şükür otur şöyle kırmızı koltuğa ve rahatla Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Eveeeettttt Forumdaş'a gonul verenler selamlar Kırmızı Koltuğa hoşgeldiniz oncelikle konuğumuzun oturacağı kırmızı koltuk icin secim yapamadım koltuğa oturacak arkadaşımıza bir kac ceşit sunayım dedim arkadaşımız hangisini beğenirse o koltuğa kurulsun imageskirmizikoltukezlem5ad76f75e4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Eveeeettttt Forumdaş'a gönül verenler selamlar Kırmızı Koltuğa hoşgeldiniz ilk olarak konuğumuzun oturacağı kırmızı koltuk için seçim yapamadım koltuğa oturacak arkadaşımıza bir kaç çeşitlilik sunayım dedim arkadaşımız hangisini beğenirse o koltuğa kurulsun merak ettiniz yok mi kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt