iltasyazilim
FD Üye
Evet arkadaşlar Uzun bir aradan sonra yeni bir kırmızı koltuk konuğuyla sizlerle birlikteyiz Haftamızın onur konuğu hepimizin yakından tanıdığı,arkadaşça bir arkadaş,iyi bir arkadaş,deneyimli bir ağabey,mizahi yorumlarıyla forumumuza renk katan Nurdin Abimiz
Abicim başta güzel geldin Kırmızı koltuğumuza sefalar getirdin Sorularımızla seni biraz terleteceğiz lakin birazdan kesin ol bu koltuktan hiç kalkmak istemeyeceksin Çünkü burada ilgi,ilgi,bilhassada ikramlar boldur ( Işveren kesenin ağzını açtıNurdin'ide en iyi şekilde ağırlayın dedi )
Sen leziz yudumlarken ben birincil sorularımıza geçeyim
1 Şu an burada olmaktan heyecanlımısın?
2Bir insanın senin nazarında iyi olması için 10 püf noktası nedir?
3Hani bazı kelimeler insanı anlatır ya Seni anlatan bir sözcükcümle varsa bizimle paylaşır mısın?
Hazır tamamlanmış kızma Dilekkkkkkkkk der gibi olduğunu görüyorum Lafı artı uzatmadan sana bırakıyorum *
Abicim başta güzel geldin Kırmızı koltuğumuza sefalar getirdin Sorularımızla seni biraz terleteceğiz lakin birazdan kesin ol bu koltuktan hiç kalkmak istemeyeceksin Çünkü burada ilgi,ilgi,bilhassada ikramlar boldur ( Işveren kesenin ağzını açtıNurdin'ide en iyi şekilde ağırlayın dedi )
Sen leziz yudumlarken ben birincil sorularımıza geçeyim
1 Şu an burada olmaktan heyecanlımısın?
2Bir insanın senin nazarında iyi olması için 10 püf noktası nedir?
3Hani bazı kelimeler insanı anlatır ya Seni anlatan bir sözcükcümle varsa bizimle paylaşır mısın?
Hazır tamamlanmış kızma Dilekkkkkkkkk der gibi olduğunu görüyorum Lafı artı uzatmadan sana bırakıyorum *