Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kırmızı Koltuk (Yaren)

Kırmızı Koltuk (Yaren)
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba Forumdaş dostları yeniden yeni bir Kırmızı Koltuk'ta sizlerle birlikteyiz bu haftaki konuğumuzu hepimiz yakından tanıyor ve seviyoruz
Aklınızda soru işaretleri mi var? Sormak istediğiniz ama şimdiye değin fırsat bulupta soramadığınız sorular mı var? Işlenmiş o süre acilen bütün zamanı işte konuğumuzu çağırıyoruz
O bir anne, o bir benzeşen, o bir kardeş, o bir dost, o bir sırdaş, o bir dost, o birrrrrrrrrrrrrr admin ve o birrrrrrrrrrr YAREN
Sevgili Yaren öncelikle kırmızı koltuğa hoşgeldin sevilen sanılan bir insansın ve seni anlatmaya kelimeler yetmez uzun zamandır seni bu koltukta bakmak istiyorduk bugüne nasip oldu hazırsan, rahatsan ve akarsu, sigara, müzik, yemek gibi ihtiyaçlarını hazırladıysan başlayabiliriz
Öncelik hakkı benim tabiki tekrar tekrar olduğu gibi
Forumdaş diyince benim kalbim yerinden fırlıycak gibi atmaya başlıyor peki sana forumdaş dediğimizde neler hissediyorsun? Forumdaşın Yarenin hayatındaki yerini merak ediyorum öncelikle *

858,500Konular
982,385Mesajlar
32,978Kullanıcılar
brk0079Son üye
Üst Alt